In igen!

Ligger här med datorn på den stora magen och väntar på att Kristina ska komma och hämta mig igen! Var inne igår och träffade en jätte trevlig läkare som ville ta en massa prover. Han klämde på min mage som var väldigt öm och ville ta en ny CT röntgen-skicktröntgen med kontrast. Han tyckte inte det lät rikgitg bra. Så har jag nu riktigt otur så har det redan satt igång...rekorttidigt.

Men det kan också vara någon typ av infektion eller att blodvärdet är väldigt lågt. Så nu hoppas jag på att de ska ha fått svar på proverna som då ska visa att jag behöver lite extra blod och sedan mår jag bra!

Att jag behövde åka in idag igen är mest för att de skulle ta ett kalkprov som jag annars fått ligga och vänta på några timmar och då eftersom K ändå skulle till stan idag igen så valde jag att få droppet idag i stället. De kunde nämligen inte ge det förrän svaret kommit....typ !

Annars så lyser solen fint och vi har varit ute och luftat oss i blåsten. Hundarna undrar nog lite vad det är för fel på matte som virrar runt och är nervös. Alla har lite extra koll på mig...

Nej nu tror jag hon kommer! Hör av mig senare om jag inte drabbas av sömnsjukan ....som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback