Höfter

Jag har väldigt ont i ena höften ikväll + levern+ på olika ställen i resten av kroppen. MEN idag kom så äntligen de väntade höfledsresultaten på de 5 hundar som röntgades för  3 veckor sedan. Alla springarna hade A = det bästa man kan ha och Lilla Sally som är en jaktcocker hade B vilket inte är lika bra men okej det med. Oj så glad jag blev och jag vet en som blivit ännu gladare idag...jo Pernilla Åhlin som nu äntigen fick full pott på just det området. Vi har väldigt få höftledsfel och hon har lyckats få 2 av dem på sina hundar.

Man är alltid lite nervös när detta ska göras men nu är det gjort på alla utom lilla Alva i Filipstad som nog också är på gång när matte och husse flyttat klart. Men det är ingen panik, det är nog ofta en fördel att vänta av lite så de får växa i sina leder och ben.

För övrig har vi haft besök idag av en annan Pernilla och hennes vovvar. Det är så härligt att se alla dessa hundar tillsammans men jag känner att det är tillräckligt med 3-4 och på vardagarna 5 stycken. Nu ska jag inte skriva så mycket mer för ögonen börjar slakna...hänger som på en blodhund, känns det som. Kroppen värker och är väldigt jobbig. Var väldigt bra på förmiddagen men sedan säckade den mer och mer tills jag fick höftsvaren då blev det bättre igen :-)

Röran, ingen ville sitta där vi satte dem. Sally hon förstörde allt och åkte in, Mocha var sur och inne för den skull. Det är inte lätt att vara hund och fotomodell på samma gång.

 

Blodådrorna på ovansidan av mina händer har i kväll varit helt svullna och blå. Tror det börjar sjunka undan nu så det fixar sig säkert. Annars så är det väl den brinnande smärtan som är ny eller vad man ska säga. Nytt är väl inget men för mig har det mer varit en molande värk och så där i mellan åt så kommer nervsmärtor. Det finns tyvärr inget bra smärtstillande på just nervsmäror. Men nu är jag så trött att ögonen ramlar ihop.....


Kommentarer
Postat av: Birgitta

grattis till alla fina höfter

Postat av: Lisen

Grattis

Lysande med alla fina rönkenresultat man blir SÅ STOLT

Kramen

2010-10-26 @ 19:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback