En varm dag

Idag har jag tempat och tempat... olika varje gång och i kväll var den där igen! 38,1 JAG VILL INTE... men vad ska jag göra?!? Så nu kollar jag igen innan jag ska ta sovagott pillret =Ipren

Hade annars börjat tro att det hade hjälpt med pencillinpillren. Det hoppar upp och ner i dessa låga fält, precis som när lungan spökade i höstas. Morgonens temp får avgöra om jag ska in igen eller inte. De kanske kan ge mig droppet coh sedan får jag åka hem?! Det hade varit den perfekta lösningen. Just nu önskar jag att jag bodde i stan...men bara nu...tror jag.

Har fotat lite vackra blommor idag. Titta Marianne, dessa har jag fått av dig förra året och några andra år tillbaka=Visst är de vackra! Jag är stolt över att jag fått dem att komma upp och dessutom förökat sig...lite.

För övrig har dagen varit varm och rätt orkeslös även om jag satt mig på köksgolvet för att borsta Bonnie ...i hopp av att få bort lite ull....lite..hm jag vet nu vem det är som förser oss med varma tofflor och golvet med heltäckningsmatta! Det är något otroligt va hår hon tappar. Det måste ha med värnen att göra, det har bara lossat Allt på en gång. Det är ju lika bra att få av det. Ett problem var bara att jag inte höll på att ta mig upp från golvet! Men efter diverse konstiga klättringstag på min Ikea pall lyckades jag. Det är hemskt, jag som alltid haft lätt för att sitta och ta mig upp från detta läge förut, men nu...nej, inte bra!

Jag var helt slut av detta lilla med att kamma och borsta henne. Men i kväll har Rolf lyft upp dem på trimbordet för kloklippning och då gick det bättre.

Nu ska jag lägga mig och kolla tempen, sedan sova för att orka vakna på alla piller larm = börja kl.05.00 sedan 06.00, 07.00 och sist 08,00 men då gäller det bokning av distriktan för provtagning kommande vecka.

Tur att jag har doseringar av alla piller klara för flera dagar annars skulle det aldrig funka.Kommentarer
Postat av: Barbro

Ja det va verkligen vackra blommor. Här uppe i norr har det inte kommit så långt. Vitsipporna snart utblommade, liljekonvaljerna står på tur. Här går det sakta !

Pingsthelg och jag jobbar, ja så är livet. Ska väll va tacksam för att man orkar. Förr hade man ledigt pingsthelgen, storhelg och Wasa hade pingstfest för sina anställda med fam. och alla hade chansen att va med. Då och nu inte samma.Kramar från BarbroPS Solen skiner nu efter några dagar med regn. Fåglarna kvittrar och träden grönskar.

2010-05-22 @ 11:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback