Dagens rapport

Idag har jag haft lite av telefondag. Jag tänkte att jag skulle sitta i solen hela dagen. Men det blåste lite runt hörnet så inte ens i våran hörna var det riktigt varmt. Jag satt och pratade i telefonen i typ 2 timmar men sedan blev det kallt. Jag plockade lite hundpruttar på gräsmattan eller ska vi säga mögelmattan! Det är väldigt mycket mögel på marken eftersom vi inte hade någon tjärle i backen när all snön kom. Men vi hoppas det torkar bort när all snön är borta och solen får torka upp backen. Det som göms i snö kommer fram i tö...bambam...trallalala la!

Jag hoppas att det ska komma upp lökar i backen rätt snabbt men min snödroppsrabatt ligger under en stor snöhög!
Jag hoppas på att Lina med famlij ska komma hit över påsk men om inte kanske vi kan åka i stället...men det är alltid lite osäkert speciellt nu med allt labborerande med både cellgiftet och morfinet+annat.
Sedan har Rolf så mycket jobb som ska göras klart så fort som möjligt....sedan tror jag att han vill ha lite "lat" tid. Inte behöva upp tidigt utan bara göra det man har lust till. Vi tycker att han kan vila mer om vi åker iväg för då kan han inte göra en massa som behöver göras. Men, men vi får väl se hur det blir. Just nu har jag väldigt ont i ryggen så det är dags för en extra morfin....smaskens till sista smulan!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Håller tummarna för att Lina kan komma ner i stället. Jag längtar också efter snödroppar men mina kommer nog inte upp i år. De är ner trampade, till stampade. Det ska nog mycket till för att de ska få en möjlighet att visa sig. Det har nämligen blivit ett nytt....endurospår där. Inga motorcyklar utan åtta små goa tassar.

/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback