Flera dagar

Nu har det gått flera dagar sedan jag skrev sist. Har helt enkelt inte haft ork med datorn...men nu tänkte jag skiva några rader. Bonnie har fortfarande lite förhöjd temp, precis som matte...men jag har försökt förklara för henne att hon inte behöver vara och göra samma saker som mig men....det verkar gå av sig självt.

Hon är piggare och äter bättre men sover mer än  vanligt och vill alltid vara där jag är - vilket hon ville även förut men är nu ännu mer. Jag hoppas att tempen ska försvinna helt, ja blir normalt alltså!

Själv har jag mått rätt bra denna helg när Bonnie svarade lite på pencillinet kunde jag slappna av. Har bakat lite, planterat och målat 2 gamla trädgårdsstolar. Sedan fick jag så himla ont i ryggen och det har suttit i efter detta. Men det var det värt, jag måste ju få göra något jag också. Bara sitta och titta på hur andra jobbar det kan jag roa mig med sedan när jag inte alls har något att välja på. Vila kan man göra i graven brukar många säga och lite så känner jag.

Rolfs rygg är lite bättre och behövde inga fler behandligar enligt kiropraktorn som han var hos förra veckan. Så vi får väl hoppas det håller sig. Själv bet jag loss amalgamet i min trasiga tand men det verkar vara tätt neråt så jag väntar till måndag när jag fått tid både till Karin - tandhyg. och Magnus -tandläkaren som får fixa tanden på bästa sätt. Det käns inget av varken kallt/varmt/sött eller annat när jag testat. När det inte känns mer än så kan det väl inte hända så mycket tills på måndag. Jag ska helst inte göra något där ännu utan väntar tills det är bättre immunförsvar i min kropp efter cellgiftet. Sedan blir det är det dags för dos nr 3 på torsdagen före midsommar. Om inte de ändrar den behandligen till efter helgen. Sedan blir det röntgen veckan därpå och efter det träffa läkaren och få svar på om levertumörerna stannat upp eller om de fortsatt växa. Det kommer bli en fruktansvärt jobbigt svar att vänta på! Då får allt Rolf följa med mig och hålla handen. Tilde är ju inte här denna gång...tror jag inte i allafall.

Kommentarer
Postat av: Karin Nylander

Bara en kram!!

2010-06-17 @ 12:29:01
Postat av: Lisen Lundström

Instämmer med föregående talare

Stor kram

Postat av: Giggie Bengtsson

Stor kram från oss!

2010-06-18 @ 22:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback