Natt

Så är det sen kväll eller kanske ska man säga natt...23.00..nej kväll är det nog ännu. Hur som så sitter jag och betalar några räkningar och medan vår slöa skrivare jobbar sig genom ett papper så passar jag på att skriva lite. Har idag skrapar tandsten på Mocha och lite på Bonnie. Tant Bonnie har verkligen fina tänder, sista året har hon börjat få lite tandsten men med hjälp av Plaquoff (1 månad)så var det lätt att peta bort det nu. Mocha där är det värre och utan ständigt pulver på maten skulle det aldrig gå att sköta själv för hon får massor med tandsten. Har satt fram tandborste och ett medel jag köpt vid vet. som Rolf ska borsta med varje dag hade jag tänkt...och det började rätt bra i en vecka men nu ...ja tandborsten är snustorr för det mesta. Han har nu fått bassning så vi får väl se om det hjälper en vecka eller två... Det  skulle säkert göra att hon slipper tandstenen om inte helt så nästan!

Min tunga är oförändrad och inte värre, vilket jag är glad för men i stället har tandköttet börjat kännas lite konstigt. Det syns inget men det lurar under huden. Små sår dyker upp lite här och där på kroppen och allt skyller jag allt på cellgiftet.

I morgon är det en jobbigt dag, ska till sjukhuset och träffa onkologen. Ska få svar på röntgen som jag gjorde när Lina var hemma och det kommer att visa hur stor spridning som skett under denna overksamma tid. Overksamma =den tid som jag gått med ett hormon som inte gjort någon nytta...troligen inte i alla fall som de säger. Det jag trösta mig med nu är att lungan verkar ha lugnat sig och att vätskan inte rinner till som det gjorde tidigare när infektionen var som ettrigast. Jag äter ju penc. fortfarande, kommer att få göra det så länge det fungerar. De tror att om jag slutar med penc. eller kroppen blir imun mot just det preparatet så kommer det blossa upp igen.

Så håll tummarna för mig i morgon! Nu ska jag lägga mig och försöka sova!


Kommentarer
Postat av: Lisen

Håller alla tummar, just kommit från tandläkaren, jäklar vilken tandvärk jag haft hela helgen, men men jag stog ut eländet fram till i dag då var det stopp, så nu är det pencillin här också.

Tänker på dej vännen

KRAM

2009-11-16 @ 14:45:07
Postat av: Marianne Clémentz

Hoppas verkligen att det har gått bra. Just inkommen från en blöt promenad med Nemo. hua vad trist väder vi har här. Varit hemma idag, min Frida har troligen svininfluensa så det är bara att vänta och se om vi andra blir sjuka. Hon är mycket bättre idag i alla fall.

2009-11-16 @ 16:31:12
Postat av: Kitty

Tänker på dig! :)

Postat av: Pernilla Å

Hoppas du fått vila ut nu efter gårdagens pers. Är så glad för din skulle så jag grät en skvätt av lättnad.

/P

2009-11-17 @ 09:15:26
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback