Ögon på näsan...



 
Ja så här blev det! Jag är rätt nöjd men får ont av de "svarta" bakom öronen så det får vi åka förbi och fixa på måndag INNAN läkarbesöket för sen vet jag inte vad jag vill....förhoppningsvis mycket men bästa att gardera sig. Jag tror inte jag chockar så många med mina glas, de är rätt snälla eller hur?! Det finns de som syns mycket mer. Jag kom inte riktigt ihåg hur de såg ut och blev rätt glad när jag såg att det gula på de svarta inte syntes så mycket som jag fick för mig...minnet är ju inte så bra och lägg till lite "skräck för jag kan inte ångra mig, känsla" och då kan man nästan få magknip. Susanne hämtade också sina och det "osynliga" paret såg jag inte men de andra är rätt lika Birgittas
 som vi ser här och de passar lika bra på Susanne som på BF, väldigt bra tycker jag ...= perfekt faktiskt! Mina är lite mer "plastiga" men det var ju ett par som syns lite mer jag ville ha och det tycker jag att jag fått. Det blir säkert någon period utan hår igen och då kan det vara bra att ha ett par glasögon som syns istället för att man bara ser min hårlösa skalle. 

Inte blev det något fik igår, jag orkade faktiskt inte och så tänkte vi åka till Pernilla Å och få en fika där men inte heller det kändes aktuellt efter smygande tur runt på Ica Maxi. Det går rätt bra att gå inne på en affär när man har en kundvagn att hänga på och så smyger man runt lite sakta...jag skulle inte kunna rusa runt för att snabbt få det gjort utan det blir mer kolla allt varianten-vilket inte gör mig så mycket, värre när Rolf är med och därför undviker vi sådan shopping tillsammans han och jag! Han får sköta veckohandel och jag kan ta den lilla "extra"handeln när möjlighet ges.

Han var glad över det jag handlat....en liten smörgåstårta-till fredagsmat- och Semlor - till kvällskaffet! Jag var så slut att det bara blev en liten skärva av den goda tårtan men desto mer fick han! Semlan fick jag i mig även om Bonnie fick lite grädde och det uppskattade hon - så alla var nöjda och glada.

Jag fick köpa en stor påse med Aroma äpplen ...de börjar minska och snart är nog min äppelätarsäsong över för troligen tål jag inte de utländska variantera. Det finns kanske Ingrid Marie ett tag till men de är inte riktigt lika goda. Aroma är så härligt saftiga och mycket smak. I-M är mjöligare men får man dem kylskåpskalla så är de inte heller fel. Det är väl väldigt dumt av mig att göra äppelreklam för då tar de snabbare slut men ni som inte är allergiker kan väl nöja er med utsländska sorter...om ni bor på ön alltså.  Annars spelar det ingen roll för jag är ju inte så flyttbar nu för tiden. Det låter som jag tror att jag kan förbjuda er att köpa de äpplen ni vill....otroligt korkat! Har jag fått storhetsvansinne?? Man kan undra :-(

Idag har jag vilat- det har ni aldrig hört förut- luftat mig ute i trädgården och hjälpt till att hitta Sallys rymningsställen så nu är det åtgärdat. Han har lovat att det ska komma upp ett ordentligt nät så fort det är okej att gräva. Hundgården ska också komma på plats under våren... Nu har jag skrivit det här och har er alla som vittnen så nu kommer han inte undan!!

Nu avslutar jag med att lägga in min vackra Amaryllis, inte så stor som BFs men rätt fin ändå med 5 klockor.
Håll tummar och tår för mig på måndag!! Jag kommer att vara fruktansvärt nervös och inte kontaktbar - så det är ingen idé att försöka ringa mig då. På något vis känns det som om de ska komma med ett positivt besked mycket för att hade det varit mycket förvärrat kan de väl inte ha låtit mig vänta på svar i 1 månad från röntgen...eller hur! Tro och Hopp är det sista som överger oss männsikor...tror jag! ;-)

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hoppas att du ser lika bra med dom som du ser bra ut i dom. :);)

Postat av: Marie D

2009-01-18 @ 13:25:26
Postat av: Marie D

Nämeen, vilken pingla, du är verkligen snygg i dom, ja, det är du ju annars också förstås!! Håller tummarna för dig i morron. Kram

2009-01-18 @ 13:27:34
Postat av: Anna-Lena

Gôrsnygga! Som vi säger i västsverige. Håller allt som finns att hålla i morgon. Kram

2009-01-18 @ 13:38:58
Postat av: Tina

Du ser jättebra ut i dina nya glasögon, riktigt pingla ler



Ja, nog håller jag tummar och tår för dig idag och imorgon och alla dom andra dagarna att cancern står still och blir inte värre än så här, som den är nu! Jag håller verkligen tummar och tår för dig och tänker lite extra på dig imorgon!!



Skickar ett SMS om andra saker till dig ikväll :)



Kram Tina

2009-01-18 @ 14:46:29
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/
Postat av: Lina

Snyggt!! :)

2009-01-18 @ 19:51:30
Postat av: Marianne Clémentz

HÅller naturligtvis tummar och tår för dig i morgon allt vad jag kan! Glasögonen var jättesnygga! Det är ju alltid svråt dte där man ska står där och välja och inte ser man något heller om man inte har linser förstås.

2009-01-18 @ 19:57:45
Postat av: Kitty

Jättefina! =D

2009-01-18 @ 22:42:53
Postat av: Siv Ödlund

Snygga glasögon!

Självklart håller jag tummarna för dig idag (måndag).



Kram från Siv!

2009-01-19 @ 09:09:21
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Lisen

Hej hjärtat.

Sitter här i Knickarp och tänker på dej.

Hoppas gårdagen gick bra, håller på att stöka runt här i huset, väntar nu bara på att få åka hem krama dej och andra nära och kära.

Hoppas gårdagen gav positivt besked.

Kram så kommer jag farande på Fredag

Lisen

2009-01-20 @ 09:00:29
Postat av: Marie

I våra belevade, klimakteriefrossande ska vi "bara" klä oss i det som föryngrar och förskönar oss ännu mer ler brett och stort

Du ser tio år yngre ut i dom svarta...för att inte smöra allt för mycket,så kan jag väl säga 5 år i alla fall ler ännu bredare

I dom andra ser du äldre, klokare ut i. Så ska du gå till banken för ett lån...välj dom översta glasögonen, klä dig som en bankkvinna och inga magplattartrosor =))

2009-01-20 @ 11:54:04
Postat av: Marie

klimakterifrossande åldrar...glömde åldrar =)

2009-01-20 @ 11:55:40
Postat av: Annelie

Jättefina!

2009-01-20 @ 21:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback