Andra i dag

Ja nu sitter jag här en liten stund igen och funderar på varför jag inte har någon ork.... Kan någon tala om för mig varför kroppen inte vill så som jag vill = mycket!!!

Rolf kom just hem och har nu gett hundarna mat medan jag ska försöka få till ett papper som ska skrivas ut så att det går att se/läsa vad det står på det. Hm...får väl ta och göra ett ordentligt försök. Annars har jag inte gjort någonting idag mer är vilat, pratat i telefon och vilat igen!

På eftermiddagen såg jag en stund på Glamor tror jag det heter...ett evighets prog./serie. Det har nog gått på Tv sedan 80 talet för jag minns att min kompis Giggie alltid bandade avsnitten som hon missade dem. Det gick då på en kanal som vi inte hade så jag var inte så hemma i vad det handlade om. Men sedan såg jag på det i början av 2000-talet och sedan inget MEN kan ni tänka er ALLT ser likadant ut, till och med människorna, de har inte ens blivit äldre. Jo barnen har blivit vuxna eller nästan men deras Barbie kopior till mammor och Ken kopior till pappor har stannat helt i utvecklingen. Det finns inte en antydan till häng varken i ansiktet eller någon annan stans....hur gör de????? Men de kanske är konserverade på något vis...eller frystorkade mellan avsnitten eller så är det så enkelt att de gjorde flera 1000 avsnitt så det skull räcka i 50 år framöver! Ja, så måste det vara!!

Tyvärr är jag varken uppstränad eller frystorkad utan här får man en chock varje gång man tittar sig i spegel. Nej nu skojjar jag bara för jag blir faktiskt GLAD varje gång jag tittat mig i spegeln för det betyder att jag är på benen!

Nu till utskriften!


Kommentarer
Postat av: Mariell Dahlström

Skönt att höra att du blir gad när du ser dig i spegeln, hoppas att det inte bara är för att du är på benen utan för att du faktiskt tycker om det du ser. En så ung, vacker och fräsch 30 åring som du ska kunna se dig i spegeln utan att hajja till! :)

Värre är det med mig, i alla fall för tillfället. förkylningen har gjort att ajg inte ser ut som jag brukar; kanllröd under näsan/nästan ingen hud kvar, stort gapande mun för att få syre till kroppen då det inte kan ta sin vanliga väg genom näsan..., hängande ögon eftersom jag är helt slut, ganska ömkliga ögon eftersom jag tycker synd om mig själv för att jag inte kan gå till skolan.

Dessutom tar det en stund innan jag reagerar på vad jag ser i spegeln för jag tror förkylningen kraftigt nedsat min tankeverksamhet...



Kram om dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback