Läkarbesök

Nu har jag varit och träffat 2 läkare och några sköterskor - alla lika trevliga! Man kan väl inte säga att det är trevligt att åka till sjukhuset men det är ändå trevliga människor man träffar där och det är ju alltid något.


De ska göra en ny röntgen ...med kontrast...SKIT!!!!! Men inget att göra åt jag kan ju inte vägra för att jag är rädd för nålsättningen, eller kan man det?


Vet inte ännu när det blir men hoppas det tar några dagar i alla fall. Vad sa då läkarna idag bortsett från mer röntgen. Jo, lungan låter lite dov när de knackar men annars låter andningen bra...lite mysko. Sedan tyckte de såret såg ut att vara på bra väg att läka och jag höll med. Ska fortsätta med "kalsong och kjol" livet ett tag till för att få riktigt bra läkningsklimat. Sedan tar jag för lite morfin så de har nu höjd det till 140 mg x 3 + 20mg kapslar för extra tillskott om det behövs. Den dumma ryggen värker trotts denna dos men jag får väl se hur det fungerar i morgon när livet är mer normalt igen...alltså ingen stadsresa!


Tur man bor i Sverige annars hade jag varit ruinerad av alla mediciner. Förstår faktiskt inte hur de har råd att leva med sjukom i andra länder där de inte har det sociala systemet som vi har. Visst kan man tycka skatten är hög men vänta tills ni sitter där med en sådan sjukdom som denna, då kan jag lova att ni inte klagar på skatten!


Men jag hoppas nu med hjälp av höjda doser att kunna må lite bättre igen. Hoppas och hoppas det är det enda man gör nu för tiden och det är väl alltid något så länge det går.


Nu kaffedags och denna gång med våffla IGEN!! Men det är ju så gott och när man har cancer blir man lite konstig...are än förut. Vissa saker kan man nästan leva på men bara ett tag sedan vill man helt plötsligt inte alls ha det utan något helt annat. Just nu vill jag inte ha Grape som jag varit tokig efter så länge men inte nu längre...


Kommentarer
Postat av: Kitty

Du får be om Embla-kräm när de ska sätta nål ;) Du får ta på många ställen om de inte lyckas på första stället ;) Jag tycker också det är lite läskigt med nålar! Men jag tycker det är helt ok att sticka andra, värre när de ska ta prover på mig, pulsen skjuter i höjden och jag blir alldeles nervös :-) Nu får morfinet se till att göra susen! Kramar!

Postat av: Marianne Clémentz

Hoppas verkligen att du får mindre smärta mer lite mer morfin.

2008-09-19 @ 19:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback