Osten, osten...på resande fot...!

Osten, osten...den kära lilla osten...den är tydligen på väg till mig! Tack Bf, du är en klippa...en ostklippa, fast du luktar inte som en ost-bra va!


Såg att det är ett program för alla hundälskare på måndag-Vetenskapensvärld om hundrasers framavling, det MÅSTE vi hundfantaster se!!

image124
Bonnie med ficklampornan på....
image130
                                                                                         Nästan som förr!

I natt har jag sovit extremt dåligt, ont, ont och lite mer ont. Kändes som jag bra plockade i mig mer och mer piller. Till slut fick jag "linka" ner i köket för att ta en liten tunnbrödmacka med mesost...inte getost utan den helt vanliga i röd förpackning! Rätt god den också men inte som den "blå". Jag fick nämligen ont i magen av pillerintaget, men när man får blanda ut det med lite mat så kändes det lite bättre. Somnade fram emot 04....någonting och sedan sov jag lite halvbra tills Rolf skulle upp då var det kört igen. Idag har jag försökt hålla mig vaken tills det blev eftermiddag och då sov jag 2 timmar. När jag precis vaknat kändes det bra men efter en stund högg det till igen och nu är det skit.


Sitter och ser på "Sjukhuset" i tv3 och där är min kompis Kattis med ibland, kul att få se hur hon ser ut i mellanåt, ibland hör man hennes stämma också-kul! Nyss såg jag en njure som togs ut, liten och fin. Min cancersjuka njure vägde drygt 3 kg och den ska normalt väga ca.60 gram. Skulle gärna velat se min men det fick jag aldrig och det kanske var tur.


Idag har vi fått svar på Kinnas tumör och den var godartad, så då var det som vi hoppades en fettknöl. Jag kändes som jag bara ramlade över "tumörer" men så var det i allfall inte i detta fall. Nu ska vi kolla Bonnie om någon månad och sedan hoppas jag det är frid på detta område.
image126Bessie
image127 Kinnaimage129 Lea -alla dessa vackra och otroligt trevliga damer är barn eller barnbarn till Toffie


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Nu känns det som om vi har tur. Ingen cancer på Puma och ingen på Kinna. Hoppas det håller i sig, turen alltså. Hoppas att du kan få orken tillbaka också.
/P

Postat av: Kitty

Massa fina vovvar :) kul med bilder!!! :D Kram kram på er alla!

2008-03-05 @ 21:10:17
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: Kattis

Hejsan Ulla-Britta!
Väldigt fina bilder på Era vovvar!!! Roligt att se dom i den berömda trappan;) Gamla goda tider!
Hoppas det lugnar ner sig med smärtan så du får sova om nätterna, det är viktigt.

Har du någon värmedyna, Ulla-Britta som madrass i sängen? Det måste finnas från sjukgymnasten eller Distriktsköterskan,kolla med dom!!!
Värme brukar ju lindra något.
Tog hand om en cancersjuk dam inatt, ont och ont, man gör allt för att lindra smärtan, så att det blir åtminstone lite bättre. För oss som inte har smärtan, så känner man sig hjälplös, man vill så gärna lindra och hjälpa, patienten blir irriterad på mig för att jag bad om ursäkt hela tiden, för jag ville inte att hon skulle ha ont, men jag förstod att hon var trött och sliten och orkade inte med mitt tjafs och allt frågande.
Det är mycket man ser på akuten med olika livsöden, men jag älskar mitt jobb ändå.

Som vanligt så finns du Ulla-Britta i mitt huvud ca 20 timmar på ett dygn för resten sover jag tror jag;)

Vi har grannens Essi här just nu för att ägarna förlustar sig på en båt.

Håller tummarna för att allt blir bra med hundarna och att Du skall må lite bättre vad gäller smärtan, för den tar väldigt på kroppen.

Nu skall jag sova:)

Massor med kramar till Dig Ulla-Britta och en liten kram till Rolf kanske;)
/Kattis

2008-03-06 @ 08:03:08
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Maja

Började undra vad ni hade satt upp för konstigt skydd i trappan tills jag kom ihåg renoveringen! haha
Hundarna borde oxå dricka grönt te varje dag! Det minskar tumöruppkomsten.
Nu ska jag panera lite fisk och koka spenat, Fredrik får skala potatis!
Kram kram

2008-03-06 @ 18:46:55
URL: http://www.kaipfoto.se
Postat av: Annelie

Åh vackra toffiebarn, bättre kopior alla tre å då tänker jag på pälsen. Vi älskar ju våran tussa som nu är hos oss i jakt på friare tror hon själv. Hon blir kär i allt som går på fyra ben och visar det på näst högsta volym. Pinsam! Ligger på soffan nu med datorn i knät och det sparkas för fullt. Den gillar inte att surfa fullt lika mkt som sin mamma.

KRAM

2008-03-08 @ 15:26:37
URL: http://www,sellgren.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback