Vackert

Vad är vackert?? En blommande trädgård eller en nybakad kaka?

Gott så det blir vackert...kanske eller kan det var så?

Sedan finns det saker som är mördande goda....och vackra...som denna blodgrape. Den som jag så gärna vill äta men inte riktigt vet om den är okej...men jag gör det ändå, med måtta har de sagt på sjukhuset och då får vi tro att de vet vad de säger!


Visst är den vacker!! Oj va ont jag har haft överallt i min jobbiga kropp, de är ömmt och värker nästan överallt. Jag drömde om att Lina gifte sig och allt var vitt, vitt, vitt...alla var klädda i vitt och väggar, trappan som vi alla var i hela tiden var också vit.... Är det någon som har ett drömlexikon? Jag har haft 2 st men hittar inget-troligen lånat ut dem.... Men det skulle vara intressant att veta vad det står för. Vackert var det och inte sorgligt, men allt kändes konstigt. Lina och Majas farfar som varit död i många år var också med där...och så alla nära släkt på min sida...inte från Rolfs...mer än hans föräldrar. Allt var i denna vitmålade trätrappa.... Jätte märkligt kändes det och gör fortfarnade när jag tänker på det.

En av mina kära vänner kom cyklande hit med jordgubbar med sig på lördagsförmiddagen och hon hade också drömt konstigt den natten. Men jag fick inte reda på vad hon drömt ...det var nog inget trevligt. Men vi hade trevligt och hon hjälpte med plantera det sista så nu är allt som skulle i jorden på plats. Vi ska nu bara se till att allt växer-alltså inte glömma vattna och ge lite näring ibland....i min glömska värld, hur ska det gå...

Nej nu ska jag gå till sängs med min vansinnigt ömma värkande kropp. Den vill inte vara med så som jag vill att den ska vara. Sängen som är så skön normalt sett känns hård och besvärlig....vad ska det bli om en tempur är hård...?! Känns inte lovade precis.  

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hejsan.

har inte varit inne och kollat på ett tag, då huset och studenten tagit all must ur en.

kroppen värker som fanken, ja du vet väl hur det känns kan tro, uppåt värre eller hur??

tråkigt att du har så ont, men vi får hoppas strålningen gör nytta nu, så du slipper lite av eländet.

Tänker på er ofta även om jag är dålig på att höra av mej just nu, men antar jag är förlåten, ser på hus varje dag i skåneland, och får se om vårat kommer ut i veckan nu.

Hörs vi inte av innan Midsommar så hoppas jag ni får en skön helg med go mat, här blir det skånebesök, peeter skall en vända till ystad, och en parning inplanerad i veckan.

Hoppas det lugnar av så småningom och det inte finns för mycket måsten.

Kramen till er alla från oss

Lisen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback