En gammal dag till ända.

Jaha nu är ännu en dag till ända...och jag mår svettigt...från att nyss frusit...ingen ordning på något. Jag ska klippa mig i morgonkväll, det är precis ett år sedan senast sa frissan. Ärligt  talat så trodde jag inte det skulle ske igen att jag skulle klippa mig alltså, någonsin men ingenting är alltså omöjligt. Jag har börjat klaga på mitt hår...visst är det otroligt, jag borde verkligen skämmas eller hur?! För ett halvår sedan kunde jag gjort nästan vad som för att få tillbaka håret och så sitter jag nu och plattar och drar i det och tycker det ser hemskt ut...  Man är ALDRIG nöjd...så typiskt mänskligt eller är det bara jag som är så dum. Ja vilket det än är så ska det bli skönt att få ta och korta till det och så hoppas jag lockarna kommer tillbaka så jag inte behöver göra något mer än blöta och pluffa till det lite....lat har man också blivit.


Så nu tänker jag lägga mig och sova till mig ännu mer lathet...lathet sover man sig väl inte till eller...? Nej i morgon ska jag vara pigg...hade jag tänkt. 

Sedan vill jag skicka en extra hälsning till Marie & Maria i Eskilstuna och tacka för fina mms jag får på vovvar ibland. Så till vovvarna Jimi, Sigge & Nemo +deras mattar så klart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback