Mår illa

Idag har varit en seg dag med mycket illamående. Jag vet inte vad som händer i min kropp, mår illa så fort jag äter. Inte ens godis går bra längre och lunchäpplet höll jag heller inte på att få i mig. Känns lite hopplöst faktiskt och så blir jag nervös vilket naturligtvis inte gör det hela bättre. Hoppas det ska bli bättre snart, jag försöker tänka på annat men då blir jag bara stressad av att jag inte orkar...en jäkla rundgång på allt. Jag försökte binda en krans till dörren idag och det gick väl så där....den blev inte snygg men går väl att fixa till. Mina händer är så himla känsliga för stickor...barr och både värme och kyla. Binda krans med stocka handskar på är inte så enkelt men jag får väl försöka. Idag hade jag min "gjuthandske" på vänsterhanden för att det skulle gå att hålla i kransen men den andra går ju inte att helt hålla från stickorna/barren ändå men ska försöka en gång till. Vill ju ha minst 2 kransar och sedan jag såg Susannes vackra, helt perfekta krans så blir allt annat blaha!

Pepparkaksdegen ligger i kylen och väntar på att få kavlas ut....vill prova måtten, men har inte orkat ännu men snart!

Kallelsen till röntgen kom idag som en julklapp....tidigt (typ mitt i natten...08.00)den 23 dec ska jag infinna mig för 3 olika röntgningar....varav med kontrast så klart = en kamp med operationssköterskan....både för henne och mig! Kunde de inte väntat till efter jul. Nu ska jag må dåligt för denna hemska röntgen eller den är jag inte rädd för utan det är nålen. Sist höll den på att hamna i halsen, för foten hade heller inga ådror först men till slut så fanns det en klen som funkade.

Ingen ide´ att måla fan på väggen men jag vet ju redan från början att han sitter där och hånskrattar.

Men nu ska jag lägga mig så jag åtminstone är utvilad i morgon och kanske orkar göra något juligt, kuligt!!!

Jag håller med Marie som skrev en kommentar om att många konstiga nymodigheter kommit i sättet att skriva. Vissa saker tycker jag är okej som talspråk...till viss del -för att jag själv använder det - men inte hur mycket och hur som helst. Du tog som ex. klockan att det finns de som skriver 1205 i stället för 12:05 och det blir som du skrev en helt annan betydelse år 1205, kronor  eller vad??

Jag försöker skriva på ett lätt sätt så ni alla ska förstå av min text om jag försöker vara rolig, arg eller bara sarkastisk...vilket jag sällan är eller....?
Det är alltid roligt om man kan glädja någon eller få någon att reta sig...det kan vara ett mål ibland, att få en reaktion på något. Jag tycker det är väldigt roligt när ni skriver lite kommentarer, det behöver inte vara mer än en hälsning men det är kul med reaktioner också. Sedan är det kul att på det sättet få lite koll på vilka ni är som kollar min blogg. Jag kan inte kommentera alla inlägg men jag läser allt även mailen även om jag är urdålig på att svara på dem och det skäms jag för!!

Marie vad var det vi sa om bilringar...det heter volanger!! Även om jag själv  just nu kallar dem för monstertraktordäck!

Kommentarer
Postat av: Kitty

Hej du! Usch inget kul att de gav dig en tid dagen innan julafton när det blir så jobbigt... Jag hoppas de hittar några bra kärl denna gången! Någonstans finns de ju men ibland känns det omöjligt, då säger jag till min handledare att hon får ta över så kollar jag och lär på tips pch trix för att antingen "locka" fram kärlen eller var man kan leta på andra ställen! Det ska nog gå bra! Nu ska jag och Texas åka till IKEA :-) Önskar dig en bra dag idag! Kram

Postat av: Pernilla Å

Dörrkrans har jag inte gjort, pepparkakshus har jag inte heller gjort. Känner inte heller att jag måste, ska, eller behöver göra det. Däremot river jag gips i garagetaket. "Klipp och Klapp" ska flytta in och jag har beställt hundbadkar idag. Pirrar i hela kroppen......jag är snart i mål! Så maken vet vad han ska göra i julhelgen. Ingen rast ingen ro, frun ska ha ett hundtrim!



Usch vilken tråkig tid du fick för röntgen. Hur som, så vill man ju ha en fridfull jul och orken i behåll. Hoppas du orkar baka lite pepparkakor idag, det brukar muntra upp när man får lukten i huset.

/P

2008-12-11 @ 13:45:07
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag vill också ha två dörrkransar och helst så lika varandra eftersom man ser båda dörrarna samtidigt. Tidigare har jag varit så duktig och bundit allt själv - plockat murgröna med blomställningar och ibland vintergröna. Med komplement av lite cypress och lingonris har de faktiskt blivit ganska fina. Lite falska flugsvampar lyser upp och ibland ett litet äkta äpple.

I fjol hittade jag fina kransar på julmarknaden på Lövsta, men i år kom jag inte iväg på den marknaden. Kände inte att jag riktigt har tid att göra hela jobbet, så jag åkte ut till Lidmans på Österby och köpte två färdiga grankransar som jag sedan dekorerat med lite färgade fuskbär, kanelstänger och rött band kring. Ser faktiskt OK ut, även om jag väl sett de som är vackrare. Får duga i år i alla fall.



Pepparkakor bakade jag alltid förr, men i år får det nog räcka med saffransbullar, för det vill jag ha i alla fall. Ska nog ta och inhandla lite tillbehör imorgon och försöka baka i helgen.



Kram Marie

2008-12-11 @ 23:49:22
URL: http://eirams.blogg.se/
Postat av: Lisen

Hej min vän och kämpe.

Kan du inte byta tid??? måste dom göra det 23??? hadde jag varit du hadde jag ringt in och bett om en ny tid typ 27 December i stället, sitta på lass dan före doppardagen måtte väl man inte behöva?

Tänker på dej och familjen, här har vi fått massor av snö, tyvärr får vi nog inte behålla det så länge.

Lagt in nya kort på valparna, när du orkar gå in och kika på världens åttonde underverk

2008-12-12 @ 18:07:37
URL: http://www.chadnaskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback