Torsdag och kväll igen

Idag har det som väntat varit ont. Har stoppat i mig en hel del (piller alltså)men hoppas det ska vara bättre i morgon. Jag skulle sätta upp tavlor med hundbilder i trapphuset i dag men det blev inte så mycket med det. Fick upp några och sedan kände jag mig svimmfärdig och fick lägga mig. Senare fick jag så ont att jag har plockat i mig, det ena efter det andra(piller igen)...och nu känner jag mig ganska okej. Kanske kan få upp ett par till innan jag lägger mig. Jag hoppas på att vi ska sätta upp lampan jag köpte i går, så roligt att få i ordning lite eftersom...det känns som allt tar så lång tid men med min fart så blir det inte mycket gjort.

Tycker det känns som jag sover bort halva förmiddagarna och sedan hela eftermiddagen...sen har jag ändå ont efter maten på kvällen så det oftast inte blir något då heller. Vet inte vad man ska göra åt det, jag behöver väl sova annars skulle jag väl inte somna så lätt. Idag är det naturligtvis lite värre än vad jag hoppas det är i morgon för att jag slarvade i går när jag var i stan.

Jag vill göra så mycket men det blir så lite...hundarna tycker också jag är tråkig men jag får glädja mig åt att de är så pigga. När vi är ute så kutar det på ordentligt och det känns skönt för då vet man att de springer av sig. Bonnie var ju så deppig tidigare i höst och jag var rädd hon höll på att bli sjuk men det var nog sorg efter Dora som gjorde henne så konstig för nu är hon jättebusig. Kommer med mjukisar och kastar dem på mig eller så börjar hon jaga mina fötter, slår med tassarna och skuttar runt som en valp - det gör mig väldigt glad. Det är lättare med sin egen trötthet om man vet att barn och djur mår bra...ja mannen också så klart.

Nu ska vi ta lampan och sedan blir det kanske någon tavla annars sängen - igen ;-) inte mycket att protestera emot, ingen ide´.

Birgitta, släng inte lampan för om ingen där uppe vill ha den så tar jag gärna den med... jag drömde nämligen att våran skärm sprack i förra veckan och det vore katastof för jag älskar den lampan, den är så snygg och "hemtrevlig"!
Förstår inte vad Bertil har för konstig smak...vad ska han ha för lampa? Han tänker väl inte hänga upp den gamla igen?? Tycker du kan få välja vilken lampa som ska hänga över bordet, du sitter nog mest där med dator och tidning/bok. Han är ju mest ute och kör skoter nu när snön kommit, då kan du väl få bestämma över köksavdelningen. Du får väl köra utpressning, om kökslampan ska bort ska du minst ha en diskmaskin och helst helt nytt kök...eller nått annat du tycker är bra...visa inte detta för då tror han det är sammansvärjning och det är de ju inte - bara mina fria fantasier ;-) Stå på dig!!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Skönt att Bonnie är piggare. Har varit lite fundersam över henne. Hoppas att hon kan smitta av sig på dig.

Postat av: Mariell Dahlström

Jag håller med Pernilla! hoppas det smittar av sig på dig! det låter som du behöver bli nersmittad, fast lite lagom.. du kanske inte ska springa och jag a Rolfs fötter
och slå med händerna och kasta mjukisdjur på han..!! Kram på dig!

2007-11-23 @ 01:07:54
Postat av: Birgitta

Det är kö till lampan, maken gav bort den redan i våras, och nu när de flyttat in i den nya lägenheten så måste den plockas ner.

2007-11-23 @ 11:14:59
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Susanne Wahlgren

Det är tråkigt att du har så ont. Men roligt att Bonnie skuttar igen. Jag sitter här och är jättestolt över våran duktiga hund som idag lördag vann "skojtävlingen" på avslutningen av allmänlydnadskursen. TJOHOO!!! Tänk att den egensinniga lilla damen kunde vinna över de andra duktiga hundarna. Bara så du vet så är dina springisar bäst!!! ;-)Fast det visste du väl redan.

2007-11-24 @ 13:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback