Tisdag

Idag har det inte hänt just något...städat lite = dragit runt med dammsugaren på nervåningen och sedan suttit på trappen  och pratat lite i telefonen. Sedan sov jag ett par timmar och fick besök av Mona som kom med 2 nya sorters pelargonior till sommarens härliga tid. Ska försöka få igång min samling till helgen, men först ska jag ha igång Rolf...vilket inte alltid är det lättaste när det gäller sånt. Men jag får väl hota med att annars måste jag köpa nya...typ en 20-30 st...då blir det nog fart - hoppas jag;-)

Annars så är kroppen lika jobbig som vanligt och fingrarna käns som de ska spricka...av att det stockar sig i fingertopparna, obehagligt. Fötterna är likadana men dem känner man inte på samma sätt. Sitta och skriva som jag gör nu är väldigt obehagligt och därför slutar jag NU!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Visst är det härligt med vår!! Lyckliga du som har en pelagonsamling, mina har frusit...Upps, i år igen!? Ja jag hann inte få in dem frostfritt. Hade ansträngt mig att få in dem i uterummet men sen.........ja, där står de ännu. Jag kommer ut och kniper skott när dina tagit sig.
/P

Postat av: Pernilla Åhlin

Visst är det härligt med vår!! Lyckliga du som har en pelagonsamling, mina har frusit...Upps, i år igen!? Ja jag hann inte få in dem frostfritt. Hade ansträngt mig att få in dem i uterummet men sen.........ja, där står de ännu. Jag kommer ut och kniper skott när dina tagit sig.
/P

2007-03-13 @ 21:26:02
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Pernilla Grauning

Skit i pensionärsblommorna. Vårda dig själv istället. Hör av dig, om du vill nått. Jag är ledig imorgon ( onsdag).

2007-03-13 @ 21:35:24
Postat av: Pernilla Grauning

Menade om du vill ha hjälp med något eller bara besök.

2007-03-13 @ 21:36:04
Postat av: Sanna

Hej!
Härligt att ni har vårväder också!! Solen har strålat två dagar nu och det känns verkligen att nu är det VÅR!! Vilket skönt ställe du hittat utomhus att njuta av solen på. Lite lä och solen värmer rejält nu!! Skönt att du inte reagerar negativt på solen:-)Ljuset är säkert bra och kanske gör att du kommer känna dig lite piggare på sikt.
Läste att du också är "pelargonbiten":-) Det är jag också!! Dessvärre har samlingen decimerats kraftigt denna vinter... Men det känns ganska skönt (när man har runt 100 sorter) så man slipper så mycket jobb med sticklingsarbete och omplantering;-) Gissar att minst hälften gått åt, jag slarvade med vinterförvaringen och hade varken värme eller växtlampan på denna vinter... De som klarat sig har stått på annat ställe. För några år sedan var jag uppe i säkert över 200 olika sorter, men då gick det "överstyr" och det blev inte ens roligt till sist att sköta allt med dem. Lagom är bäst och nu ska jag INTE köpa på mig några nya sorter denna säsong:-) Det får räcka med de som finns!! Men stressa inte med dina "pellar" det är tåliga blommor i normala fall (fast inte flera minusgrader förstås...) och de reder sig säkert vad gäller både omplanteringen och sticklingar. Du får ta någon planta i taget och greja med. Alla behöver ju inte göras samtidigt eller hur;-)
Kram
Sanna

2007-03-13 @ 22:45:53
Postat av: Siv Ödlund

Min samling pelargoner är inte så jättestor men, men även den ser ut att ha blivit lite illa åtgången nu i vinter. Några har i alla fall klarat sig, och det finns ju nya att köpa. Jag har väl inte hittat den idealiska vinterförvaringen än.
Sköt om dig!
Kram från Siv!

2007-03-14 @ 05:55:54
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Pernilla Grauning

Oj oj har ni pensionärsblommor allihop???????????? Det finns mycket finare blommor......

2007-03-14 @ 09:11:52
Postat av: Marianne och Nemo

Jag har i alla fall blivit inspirerad av Ulla-Britta och hennes samling och försökt att spara mina pelagoner.Det är inte pensionärsblommar! Jag hoppas att mina tar sigi alla fall i sommar men jag har inte lika gröna fingrar som man borde ha. Skänt att höra att våren kommit till gotland också. Här i Haninge satt vi också ute på täppan i helgen, jättehärligt. Förresten Ulla-Britta tycker jag att du såg tuff ut utan håret! Men jag förstår att du längtar efter att få det tillbaka.

Postat av: Lisen

Satt och skrev en lång harang, som försvann, fan så försmädligt.
Hur som haver, tänker på dej hoppas du får en bra dag i morgon med gott fika ute i solen med något gott till och njuta av dina alltid så vackra blommor.
kram Lisen

2007-03-14 @ 21:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback