Torsdag i juli

Nu blir det långt mellan gångerna. Jag har nu ätit hormonpiller sedan i måndags när jag var i Visby för provtagning och skallröntgen. Dessutom träffade jag en läkare som tittade på min venport som håller på att äta sig ut genom huden. Han kom fram till att det skulle skrivas en akutremiss på operation av denna. Så nu ska jag in på måndag och få en ny eller i varjefall ska den jag har flyttas upp och lite längre under huden. Känns lite jobbigt men vad ska man göra när sakerna inte vill stanna på sin tänkta plats.

Annars är det fullt hus här nu. Lina och hennes kille Thomas har varit här sedan i lördags...tror jag och åkte nu i kväll igen -TRÅKIGT!!! Men förhoppningsvis träffar vi dem nere i skåne om knappt 2 veckor. Bengt och Anna-Lena med 2 vovvar från Älvängen är här och i morgonnatt kommer Ingemar och Marie med 4 vovvar hit så då blir det fullt hus igen. De har egna husvagnar med sig men vi "bor" ju ändå tillsammans på dagar och jag hoppas att det inte blir regn hela tiden för då kan det blir jobbigt med typ 11 hundar!

Varför ska det regna hela tiden fast de lovar SOL på tv och i tidningar-jobbigt! Förut fick vi inte en droppe regn men nu droppar det mest hela tiden även om solen har visat sig lite fram och tillbaka. I går var det sol nästan hela dagen och vi hann med både utfrykt och grillning! Glömde mina nytvättade tröjor ute som var torra...var torra för i morse vaknade jag kl.06.00  av värsta ösregnet...och tröjorna har nästan torkat idag så nu har jag tagit in dem innan de dränks igen.

Bengt och A-L har sin lille Assar (och Lucas)med sig och i eftermiddags kom syster Lea och ska bo här tills i morgon. Så lika som två enäggstvillingar fast det syns naturligtvis att det ena är en pojk...han har så fin tjock nos. De fann varandra ganska snabbt och kutade som galningar runt, runt och jagade varandra ute. De andra vovvarna bara tittade och vi tvåbenta aktade oss för att komma ivägen för dessa två galningar.

Jag skulle ju berätta om hur jag mår också, ganska bra även om jag blir väldigt trött ibland. Har inte känt av några biverkningar ännu av pillren så det är ju lovande. Tröttheten är den samma som när jag fått behandling och smärtorna är nog också de samma för tablettåtgången är likadan som tidigare. Orkar inte gå någon längre sträcka men är glad för att kroppen känns som det gör =ok

Nu ska vi göra lite kvällsmat eller nassel...magarna börjar knorra efter en tidig middag. Ska försöka skriva lite oftare så ni som vill får se hur allt fungerar både med mig och alla vovvar. Ha en skön kväll och morgondag!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Hoppas att du orkar med alla faslänningar. Du kan väl sätta dom i arbete.....
Städa och laga mat är dom säkert bra på. Annars får du skicka hit dom på en shopping runda....

Postat av: F

Jag hittade din blogg, och kunde konstatera att du är en riktig kämpe! Jag hoppas att dina behandlingar får positiv effekt.
Jag har haft en liten springer spaniel som var det raraste man kan tänka sig. Hon var egentligen avlad för utställning, men var jätteduktig på jakt. Den vansinnigt söta hunden var väldigt duktig på att stöta rådjur, och hade ett häftigt drivskall.

2007-07-12 @ 23:04:41
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback