Sylta

 

Nu har jag för första gången i livet gjort syltade tomater och ....jag och min glömska hjärna med ett tjockt teflonlager...jag får gå och se vad det heter...Pickles(jag han bara lyfta rumpan från stolen så kom det)

Det ska bli spännande och se om det går att äta sen om några veckor.

Som ni förstår så mår jag mycket bättre och det känns som jag lever igen. Hoppas det nu håller i sig och att jag får ett bra svar på röntgen. För första gången på mycket länge är det gott att äta. Maten har inte varit god på jättelänge men de senaste 2 dagarna har det varit väldigt gott att äta och då menar jag vanlig mat. Hoppas, hoppas det håller tag nu.

Vill passa på att varna er (medan jag kommer ihåg) för majskolvar och hundar!! Det är sött och gott för våra hundar att tugga på MEN de är rena rama självmordet att ge dem dessa avtuggade kolvar. Varje år opereras och många dör på grund av att de inte kommer till veterinär tillräckligt snabbt. Så ge ALDRIG avätna majskolvar!!! Om ni tänker på hur dessa majskort sitter så blir det som fjäll när de är bortätna som funger som en låsning om den kommer ner hel och åt fel håll. Hoppas ni förstår hur jag menar, kolla nästa gång ni äter denna delikatess så klarnar det nog!

Nu sitter jag på min höga pall i köket med datorn på köksbordet och SOMNAR....kan ni fatta, somnar medan jag skriver. Det är ju inte klokt...hur trött kan man bli?!? Tydligen väldigt om man ska se på mig.
Har börjat sy kläder till dockan jag köpte när vi var i Värmland. Har hittills gjort en "jobbingdress" = hur kan hjärnan vända på dessa bokstäver till och med på datorn?? Visst är det konstigt, en sak när man skiver med penna men en helt annan när man skriver på dator/skrivmaskin. Som ni nog förstår ska det vara JOGGINGDRESS + ett par tofflor i filt. Ska nog ta en sväng i trädgården för att få lite sol. Vissa ligger redan på "stekbordet" tänk att de kan vara sådana


"Stekbordet"

livsnjutare. Tur det fläktar lite annars skulle det nog vara  för varmt. Nu orkar jag inte sitta här längre, det "brinner" i ena axeln och ländryggen!!

Kommentarer
Postat av: Monica

Så roligt det var att läsa bloggen nu, nästan bara positivt, förutom det här med att du "tvärsomnar"! Men det gör väl inte så mycket, så länge du inte trillar i golvet och slår dig ;-)

Vi ses snart!

Kram/Monica

2010-09-09 @ 18:18:30
Postat av: Marie grebe

Underbart ditt "stekbord" är :)

2010-09-09 @ 19:28:15
Postat av: Cristel

Du är en fantastisk kämpe. Va skönt att du mår bättre

och tycker att mat smakar bra. När jag är fri från förkylning kommer jag till dej.

Kramar från cristel och spike

Postat av: Lisen

va duktig du är att du bara orkar, känner mej inte ett dugg huslig just nu

Kram

2010-09-11 @ 22:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback