I denna dag...

Ja, just så - I denna dag! Vad har jag gjort..? Ja först plockade jag lite på övervåningen och efter det  blev det frukost. När den var klar så kom Susanne och hämtade mig för färd till vårdcentralen för att ta blodprover ut min port. Efter det tog vi en tur in på Apoteket, där grannen försökte lura på mig en superfin docka som de säljer för barn och demenssjuka. En härlig mjuk, ganska tung

Hon var helt underbar att hålla i och kändes ungefär som ett barn i tyngden. MEN hon kostade nästan 600 kr och finns i flera olika varianter. Denna var väl den som påminde mest om våran lilla Tilde. En riktig trollunge som buset lyste ur ögonen på. Rubens barn heter serien och på den sida jag lånat bilden är nog nästan 100 kr billigare...om jag kommer ihåg rätt. Där kostar denna 469 kr.

Jag har ju köpt en vanlig docka tidigare som jag håller på att sy kläder till men det käns som hon är för liten för den jag har här, tänkte låta den ligga på tllväxt till hon fyller minst 2 år och kanske 3 för att hon ska kunna uppskatta allt vad gäller kläder osv. Det fanns ju kläder till också som då kostade ungefär 300 kr. Ska man köpa tyg till dockkläder så blir det nog oavgjort om man syr eller köper. Jag har då sparat gamla kläder som jag syr av och då blir det bara kostnad för tråd och kanske lite annat till.

Det är jobbigt att vara som jag är...varför -JO jag kan aldrig kasta något förrän jag i huvudet gått igenom ordentligt om det skulle gå att göra något till dockerna i stället för att kasta. På så vis blir det många kassar till slut. Fast denna senaste galringen kastade jag mycket!!

För övrigt har jag mått bättre idag och Sus hjälpte mig klippa klor på alla+Bonnies snabbväxande tassar. Men värken i levern och resten av kroppen har varit rätt snällt hela dagen men hoppas det kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk -------------(Nu somnade jag) håller i sig tills på fredag när det är dags för påfyllning av cellgiftet.  Då är väl risken att det blir ondare igen. Har haft väldigt ont i ländryggen och skuldror i kväll.

Nu är det bäst jag lägger mig innan jag somna och förstör något.

Kommentarer
Postat av: Bea

Så underbart fin . Vilken sida har du tagit bilden ifrån? Tänkte du skrev att din var billigare där :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback