TorsdagIdag skiner solen över oss och jag har vandrat runt i vår STORA trädgård.... Nej så stor är den inte men räcker till mig och för att hundarna ska kunna leka och jaga varandra. Har förstått att nästan hela Sverige fått snö igår utom vi och längst ner i södra delarna. I Filipstad hade det varit tillräckligt för att det skulle skottas och då är det väl ganska mycket...tror jag. Beror på om man frågar Rolf eller Mig! Jag ville skotta så fort det blir så pass att man måste vada runt så skorna inte sysns. Medan han tycker att det trycks ner när man går på den....Hm...= att det sedan blir is under där man gått och det vill inte jag ha som nog alla förstår med mitt tumörfylldag skelett. Men som sagt har vi inte problem med snö ännu så länge.

Mina "småbröder" ska komma hit och hälsa på  i slutet på denna månad. Det ska bli jätteroligt och speciellt att Selma och Kajsa kommer!! Sist jag pratade med Selma påtalade hon att vi skulle kolla de torkade-pressade blommorna vi gjort sist de var här...?!?!?!? Hjälp...var, vad och hur?? Måtte jag inte kastat bort något för här är det en tjej som har full koll och kommer i håg allt. Men jag har hittat en som ligger i kartboken .....men finns det fler?! Det visar sig nog när hon kommer. Kajsa var inte riktigt med i detta men det är hon säkert nu.

I går kväll när jag skrev var jag såå trött....men nu sitter jag här och somnar- Hemskt att man ska vara så trött. Fast det är väl inte så konstigt kanske med tanke på både sjukdomen och alla piller. Hur som så har jag snart gjort en "garderob" till dockan med blandade uppsättningar. Det som jag ska göra är  blöjor, trosor och lite annat smått.  I går gjorde jag en jeanskjol till mig själv av ett par gamla jeans...förlåt Maja det var dina Wrängler som fick sätta livet till. Jag är nöjd med dem även om de säkert inte är världes snyggaste men de duger till mig här i mitt "hemma liv". Man behöver ha något som tål lite krattande tassar och som även inte är så känsligt mot smutsen på samma tassar.

Nej nu ska jag göra något med min ömmande lever..., det känns som det svider, bränner och pillren gör varken från eller till. Ryggen gör så ont när jag sitter vilket är något nytt för mig. Har alltid mått bäst av att sitta, sitta och jobba vilket enligt sjukgymnaster varit bakvänt så NU är jag väl rättvänd då.

Skit samma vilket nu ska jag göra något...vad vet jag inte just nu..

Kommentarer
Postat av: Lisen

VAD DU ÄR DUKTIG, jag blir så AVIS p¨å dej

Nu måste jag fram med sticksömmen hoppas det blir färdigt till jul till en viss liten bebis på Gotland

Ingen snö ännu, varit på långpromenad med hundarna, jag var dödstrött då jag kom hem, dock tyckte Hedwig vi kunde gått nån timme till, ja dessa valpar

Många kramar håller tummarna för morgondagen, och att du -ni får en skön helg

Postat av: Lina

Åh vad fina, tycker dockan ser ut som Tilde...

2010-11-11 @ 20:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback