Torsdag igen!

Nu har jag inte skrivit på en hel vecka och det beror på att jag har besök av en lillebror...-Skyll på mig säger han!! Ja, det är ju så. En till är på gång(en bror alltså-med familj) men med SJ och det vet ni hur det brukar gå när det kommer 2 snökorn på rälsen....det blir förseningar och ingen vet var och varför.  Det betyder kanske att de inte kommer med nu mitt på dagen utan får ta den i kväll i stället, det visar sig strax om de kommer med eller inte....

För övrigt så snöar det för fullt idag och jag har varit ute på "sök" efter hundskit innan den helt skulle vara översnöad. Några högar hittade jag men inte mer än kanske hälften så nu får vi väl se om snön ligger kvar eller inte över de små fina högarna...kanske till i vår eller vad ska vi tro. Vissa säger att det som kommer nu ska ligga kvar till i vår?! Tror inte jag, utan jag tror detta försvinner igen men att det senare kommer mer som DÅ kommer ligga kvar. 
Det visar sig det med...och NU fick jag rapport från Nynäs att de kommer med tackvare att båten är lite sen!! Tänk så glad man kan bli av att något är försenat.

Jag har ont i kroppen och mest i levern på kvällarna. Gör jag något så blir det alltid ondare än om jag vilar och inte gör något. Men så är det ju oavsett vad jag gör. Det är kanske så att vätskan i magen blir mer om jag anstränger mig...eller så är det bara styrt av cellgiftet, det vet jag inte. Men sist så krymte magen någon dag innan det var dags för nästa cellgiftsdos. Den styr nog mer än jag själv har förmåga till. Magen är stor som i 6:e månaden och det finns säkert de som ser mig i peruken -som jag älskar-och med magen stor som tror att jag är en patetisk kvinna i 50+ som väntar barn....fy så hemskt, en karriärskvinna som vänat och planert in ett mycket sent barnafödande... Hoppas att ingen tror så men jag skulle nog kunna tänka så själv om jag såg mig själv....typ eller nått.

För övrigt är det bara bra med både mig och vovvarna. De älskar när det blir snö, blir som småbarn. De far runt som dårar i det lilla som kommit och får aldrig nog av det lilla som är.
Nu ska jag göra en lite handelsnota till lillebror så han kan handla lite åt mig.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Skickar en kram till Jan trevligaste elektrikern på WASA.

Hoppas ni har det mysigt i snöyran !

Kram Barbro

2010-11-25 @ 12:03:53
Postat av: Cristel

Ta det så lugnt du kan och ha det mysigt med dina bröder. Jag tänker på dej varje dag.

Kram från Cristel och Spike

Postat av: Grebe

Hahaha...skrattade när jag läste dina tankar kring dig själv, "gravid 50-plusare" :)

Nu hör jag bilen utanför och i den finns det godis.

/ Stor Kram

2010-11-30 @ 19:38:44
Postat av: Benny

Hej Ulla-Britt

Tittar in med jämna mellanrum

Roligt också att läsa om valparna :-)

Ha de bra & ta hand om dig

Benny & Lisa

2010-12-03 @ 12:31:41
URL: http://www.lisaardh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback