Sommar och sol men smolk...

Nu är det verkligen sommar på riktigt. SÅ härligt varmt och skönt. Fast i bland blir det lite mycket av det goda, men jag tänker inte klaga för detta har jag väntat och längtat efter hela kalla vintern. Vi har som tur är valmöjligheter med skugga, sol, vind....
Jag har haft det jobbigare än tidigare efter denna omgång av cellgiftet. Jag är så fruktansvärt öm i hela överkroppen och kortisonet börjar ge mig röda prickar lite överallt och de svider som sår. Har inte haftså mycket i ansiktet förut men denna gång kommer det smygande mer och mer även där. Näsan fick förra gången men nu såg jag att det kommer lite överallt i ansiktet. På skallen är jag väldigt prickig och "svidig", det känns in alls skön.

Idag har jag haft besök av Mona som kom cyklande hit med jordgbbar och grädde! Vi festade under lönnen och Susanne kom också efter promenaden med hundarna. Vi hade det väldigt skönt men även detta tog slut även om jag vet att inget varar för evigt! Där hade jag kunnat legat länge ....trevligt sällskap och goa gubbar! Kan man få det mycket bättre?!



Så här såg det ut i midsommar men även idag! Lätt att göra en repris för det är så skönt.



Nu kom Maja och Fredrik så då har jag inte tid med någon dator...

Men denna lilla jordgubbsknapp hittade jag i gubbarna som vi fick levererade av svärmor idag. Jag var bara så skakig så det blev lite suddigt. Det gick bara inte att få till det, så irriterande.



Kommentarer
Postat av: Marianne Clémentz

Ha det nu så skönt med dotter och svärson och strunta i datorn ett tag. Börjar semester idag och åker till London på lördag och sen Gotland nästa fredag, Jippi!

2010-07-01 @ 19:11:19
Postat av: Siv Ödlund

Skönt med en tomt där man kan välja sol eller skugga. Den fördelen har vi också.

Ha det så skönt som möjligt, och njut av Majas besök i lugn och ro.



Kram från Siv!

Postat av: Lisen

hello vännen

Hoppas du har det bra i sommarvärmen med barnen hemma

Här kom ett glatt sms häromkvällen, har blivit moster igen, ELIAS FICK EN LILLASYSTER, så glad man blir, och nu var Gotland väldigt långt borta, vill ju se lilla Fia Lotta

Många kramar från oss

Lisen

2010-07-07 @ 14:54:29
URL: http://www.chadnaskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback