Nu är man ny(för)gift(ad) igen

Så har vi då varit i Visby, på sjukhuset jag och Kristina. Vi tog rullstolen med för jag orkar inte gå och eftersom vi kom in i god tid tog vi en sväng på Maxi medan det var folktomt. Jag vågar inte in där det är mycket folk. Men som sagt det var lätträknat med folk där då så jag sparkade mig runt för deras golv var extremt rullstolsvänligt...kan det ha något med att folk ska kunna rulla stora vagnar lätt...kanske! Allt är nog noga genomtänkt på dessa stora företag.

Ett problem var att vi...jag glömt både pengar och handikapp parkeringslappen hemma. Pengarna löstes av min allt i allo och parkeringen hade vi vråltur med både på Maxi och sjukhuset.

På sjukhuset var de lite fundersamma på cellgiftet och mina skinnlösa fingertoppar. Men de hade redan innan bestämt att jag skulle få ett svagare cellgift men samma pga.mina lite dåliga värden. De kom på att jag skulle prova isvantar men läkaren sa att det nog blev svårt eftersom jag har så tunt skinn och då blir det nog smärtsamt men jag ville prova. Men efter 10 min kändes det som om de stack knivar i fingrarna på mig så jag avbröt.

Men jag fick min cellgiftsdos och även droppet för skelettet. Allt flöt på men det tog lite längre tid än förra för att de måste invänta läkaren och isvantarna. Kristina fick passa på att uträtta lite ärenden på stan medan jag sov en liten stund. När allt var klart åkte vi hem med 2 välfyllda kylväskor som klarat värmen i bilen. Jag hoppas att även Kristinas väska hade klarat sig...ja inte väskan utan innehållet!!

Nästa vecka ska jag in och träffa MIN läkare Nina och det kändes väldigt bra att få en ordentlig "genompratning"
om hur allt ska gå till framöver. Hur många behandligar och när en kontrollröntgen av levern ska ske.

Här hemma stod en mycket trött svärmor som skulle hem efter att ha hackat ogräs, tvättat bilen och druckit kaffe men inte lyckats hit muffinsarna som jag sa att jag skulle lägga bredvid kaffebryggaren och hade även gjort det men hon hittade dem inte... Jag har flera i fysen så hon får väl smaka en annan dag. Jag hoppas hon inte hade gjort allt för mycket i denna värme som var här idag. Klockan 9 var det redan 21 grad - hoppas det blir lika fint i morgon när jag ska vara hemma och vila mig efter idag.

Nu ska jag släppa ut hundar på kissning men sedan i säng både med mig och dem -Jag i min säng och de i sina-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback