Röntgad

Ja så har jag varit på röntgen idag och det gick bra. En ny sköterska var det på onkologen och hon var väldigt duktig på att skicka. Hon satt länge, länge och klappade på handen och till slut så sa hon att ny kör vi! Det funkade direkt och hon fick även i en rosa nål som är den de vill ha i första hand. Den nål de sätter ska helst hålla för ett så hort tryck som kontrasten funkar  och det gör inte så mycket om den skulle gå sönder  redan innan. Hur som så kom de in i ådran ordentlligt utan att den sprack.

Efter denna pers så gick vi tillbaka till röntgen med rullstolen vi lånat där( alla var upptagna när vi kom).

Nu har jag suttit och somnat flera gången med kaffemuggen i händerna, ren tur att jag inte tippat ut allt.
-

NU ska jag lägga mig för ögonen går inte att hålla uppe!!!
Jag kanske skulle läsa igenom saker innan jag lägger ut dem...inte bara trycka på tangenterna utan att se VAR jag har fingrarna!
Ni som hunnit läsa vad jag skrev förut fick sig nog en funderare i HUR mycket jag redan sov innan jag började skriva.


Jag var väldigt trött i går efter våran(Susanne och jag) tur till stan. Men allt gick bra och jag fick klartecken för att laga den senaste av trasiga tänder. Fast mitt immunförsvar är väldigt dåligt, därför får de bara laga, inget mer och dessutom ska jag be om en penicillinkur i förebyggande syfte.

Vädret är fortfarande soligt och väldigt varmt. Jag mår väldigt bra av det men många gör det inte. Både mina föräldrar och svärmor mår illa av denna värme som verkar vilja stanna över vårt avlånga land.
Lite regn skulle inte skada för allt brinner upp. Våran förut så gröna gräsmatta är nu helt brun och det bara knastrar när man går på den.

Nu ska jag vattna mina krukor lite så att dessa kan få blomma och liva upp det torra lite.

Kommentarer
Postat av: Kitty

Här på västkusten regnar det idag, har regnat hela dagen! Naturen blir glad och jag och voff-voff har en slappardag inomhus med filmtittande! Hoppas regnet kommer till er snart då ;) Men helst bara över en natt eller så, för vi vill ju inte önska bort den härliga sommarvärmen!!

2010-07-08 @ 17:26:01
Postat av: Marianne Clementz

Det är härligt med värmen efter den långa vintern. Men vovvarna tycker ju inte att det är så kul förstås. Åker till ön i morgon och hoppas på fortsatt badväder( utan alger).

2010-07-08 @ 20:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback