Semeltur



FÖRE och

   EFTER! Den biten fick Rolf.

Vi var på tur till den södra delen av ön(men Åsa, inte ändå ut till Vamlingbo...det blir en annan gång) idag och hade kaffe med oss. Eftersom det finns ett gott kondis i Burgsvik så köpte vi varsin semla där för att mumsa på någonstanns efter vägen. Vi gick en tur i hamnen med mig och sedan fortsatte Rolf sin promenad med vovvarna. Jag satte mig i bilen och ringde till Maja som planerar för fotojobb i sommar. De ska på bröllopsmässa nästa helg tror jag det var och presentera sig för blivande brudpar. Jag var så trött på vägen hem och somnade hela tiden, tur att jag inte kör bil längre...undrar hur många sådana som jag som gör det-hemskt nog! Jag bara blackar till i några sekunder och så vaknar jag igen, känns jätte konstigt.

Just nu ser jag på Damernas detektivbyrå (tv 1)och jag blir så irriterad på henne så jag orkar inte se. Fy en sån mes hon är som kan vara så tuff mot andra men när det gäller henne själv då har hon inget att komma med. Tänk vilket förtryck kvinnor ute i denna värld lever under,  för det är väl det som det handlar om.
Det blev bättre och bättre så slutet blev bra...när det gällde just detta problem, men det dök upp nya...

Fick snöiga bilder från Filipstad både på Alva och Tant Selma! Så mycket snö som de har slipper vi i allafall. Alva ser ut att nästan drunkna i den djupa snön, nu förstår jag varför Selma inte vill ut i lössnö.
    
Härliga hundar får jag aldrig nog av! De är så goa, glada, aldrig onda och elaka...tänk om människor kunde ta efter djuren och vara som de är!



Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Mmmm hur gott kan det bli?

Härligt med snöiga bilder. Jag lyckas aldrig få några bra bilder nu för tiden. Småkillarna far runt som yrbollar så bilderna blir där efter. Ett öra upp, en läpp hit, svans som döljer huvud osv. Oftast är det rumpan som fastnar och det är inte så roligt att visa rumpbilder på hundar.

/P

Postat av: Lina

Åh, Selmis!

2010-02-08 @ 18:28:42
Postat av: Cristel

Ja det ser riktigt gott ut, hundarna tycker säkert att det är roligt med all snö.

Våran Spike mår bra men har blivit helt döv på två månader. Han hör inte när vi går efter hans mat, enligt vet kanske det ändrar sig men vi skulle inte hoppas för mycket. Kramis från oss

2010-02-08 @ 21:20:14
Postat av: Marianne Clémentz

Här drunkar vi snart i snö men det har ju en fördel i alla fall att vovven inte drar in så mycket smuts!

2010-02-10 @ 20:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback