Ont och Trött

Ont, ont och lite mer ont...men sedan kan jag lägga till trött x 5 eller nått för jag kan bara inte hålla mig vaken när jag sätter mig ner. Det är helt hopplöst, hur gärna jag än vill vara vaken och se en film eller något annat. Men min mamma sägar att jag sa samma sak förra gången...jag vet inte glömmer ju som bekant allt.

Men nu hoppas jag det ska piggna till under nästa vecka så jag är på hugget när julen kommer. Det kommer nog inte bli någon större städning men lite blir det väl hoppas jag. Sedan finns det sådant som är viktigare än att det är välstädat...kakor, godis och god mat! SEN TILDE så klart, hon är viktigast av allt så klart och bara hon kommer så är allt räddat. Men jag ska få hoppa över behandligen som jag skulle ha haft på julafton ,  det får bli start dagen innan nyår och då ska jag väl orka hålla mig vaken det dygn som de är kvar här innan de försvinner tillbaka mot Skåneland igen.

Idag har jag fått svälja min fåfänga ...det satt hårt åt men det fungerar inte. Soffan är för låg och jag tar mig nästan inte upp. Det är samma i de flesta bilarna. MEN nu är det upphöjd rätt ordentligt och det känns jättebra. Inte syns det som jag trodde heller utan ser helt okej ut. Jag hoppas nu det ska räcka och göra livet lite enklare på detta område i allafall.

Nu ska jag se om jag åtminstone ska fixa undan lite i köket. Vi har 30 årig bröllopsdag idag! Kan inte fatt att  det är så länge sedan, helt otroligt. Jag har fått rosor alla 29 åren MEN i år har vi bestämt att vi ska ta det lite senare för det är så rörigt här just nu och dessutom fick jag en så fin Amaryllis i vas i fredags från Karin och Clase, så jag njuter av den.

Nu jobba så gott det nu går...innan jag somnar mitt i diskbaljan!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till era 30 år...det är bra jobbat/ kramar

2010-12-14 @ 17:01:56
Postat av: Marie "grebe"

Datorn kan spela en spratt ibland...mitt namn hoppade av i farten...ovanstående kommentar är från mig grebe :) var rädda om er! Kram

2010-12-14 @ 17:04:15
Postat av: Lisen

Grattis på den stora dagen från hela klanen i Skåne

bra jobbat

Kramen

2010-12-14 @ 17:09:46
Postat av: Pernilla Å

Nämen, 30-årig bröllopsdag och jag som inte såg det fören nu, idag. Grattis en dag i efterskott.

/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback