Tur eller otur???

Denna dag kan man se från två håll, den negativa ser otur och den positiva som en turdag! Trapphissen gick sönder i går, i morse fick jag upp och ringa till han som kan laga sånt. Han kom efter ett par timmar och fixade till den så nu går den bra igen=BRA

Sedan när jag skulle ringa och sms.a på min mobil så hade de stängt mitt abonnemang från Telia - jag har beställt en ny tfn med Tele 2 ... Nu fick jag ta Rolfs "ledighetsmobil" som turligt nog låg hemma och göra den till min för ett tag framöver=BRA

När jag så försökt få iväg några sms. om att min vanliga inte funkade så var jag så trött att ögonen gick i kors. Dags att lägga sig! Men det tyckte inte Sally....då kom jag på att jag fyller gamla ben med leverpastej så har de lite underhållning en stund= BRA 

Sally stoppade jag in i tygburen som stod inne vid min säng. Å så skönt det skulle blir... ja i typ 10 min. Sedan ylade och rev hon som en dåre så det var bara att släppa ut odjuret igen= MINDRE BRA 

Väl ute kunde hon fortsätta gnaga på benet och jag försökte somna. Sov nog en liten stund och vaknade av att det var FÖR tyst... då kommer hon med en påse som jag sparat för att skicka saker i. Den tar jag och när jag sätter mig upp får jag se ett "moras" under soffbordet... Jag börjar nästan gråta, det fina servettstället med katter som Maja gjort till mig för länge, länge sedan... det är bara smulor...små, små smulor. Jävla skithund!! säger jag åt henne när hon glatt kommer springande med några orange servetter i munnen. Hon har tänkt fortsätta med dem där under soffbordet. Ute i köket hittar jag ljusen uppätna - de som stod på köksbordet + några omsorgsfullt söndersmulade servetter mitt under köksbordet =SVÅRT ATT SE DET BRA I DETTA...dags för nya ljus kanske!

Jag orkar inte göra något åt det hela, lägger mig i soffan i stället för sängen för där har jag lite bättre koll på vad hon gör. Ja, vad var nu det positiva med detta...att jag måste köpa ett nytt servettställ, för något nytt katterställ  får jag nog inte av Maja. Servetterna var ju färgglada men skåpet är fullt av olika sorter så det blir att byta. 

Som grädde på moset ringer min läkare och säger -Vi har nu haft genomgång med thorax kirurger...bla, bla, (jag har inget minne som ni vet) och de har gemensamt kommit fram till att med tanke på att mina provsvar som togs i går var åt pipan så vill de lägga in mig igen. Men jag behövde inte störta in i kväll utan det räckte i morgonbitti. De ska lägga in ett tjockt dränage i lungsäcken, spruta in dunderdoser av olika preparat och spola ur lungsäcken för att sedan avsluta med att spruta in penicillin direkt i lungsäcken. Alltså som det sista de gjorde men denna gång ska de ta i lite mer. Sedan hoppas och tror de att tempen ska ge med sig! För nu har de svängt och tror trotts allt att tempen har med infektionen i lungan att göra och det känner jag mig väldigt glad över. Hoppas bara de har rätt!!! Det skulle vara underbart.  Glömde fråga om jag får äta i morgonbitti...lika bra att låta bli. Jag vill inte behöva vara helvaken när de ska lägga in dränet, det är nämligen inget direkt trevligt ingrepp.

Men som ni alla förstår så kommer det att vara tyst på bloggen tills jag kommer hem OM inte Lina eller Maja lägger in en någon kortare lägesrapport. Ha det så bra ni kan, jag ska också försöka med det!

Glöm inte mitt tillfälliga mobilnummer : 070-342 84 18


Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Sally är tydligen en livlig liten dam med massor av energi.

Trist att du måste in på lasarettet igen. Men jag håller tummarna för att kuren hjälper så att du kan komma iväg och hälsa på ditt söta lilla barnbarn.



Kram från Siv!

Postat av: Marie Lu

Hade inte läst här när jag mejlade å jag som hoppades att du skulle få en trevlig helg men det blir det ju inte för dig.

Positivt, trots allt, är att läkarna nu "ska ta i mer" och löser dom det, den här gången, så är det ju värt det. Så ge inte tappt nu ÖB!Du är en stark kvinna.

Så nu håller vi alla, här, tummar och tår för dig. Siv i täten =) Jag tycker vi tar med min pappas gamla kusin också (det skulle hon vilja) för hon har 21 stycken att hålla ;)



Många Kämpa-hålla ut-kramar// Marie



Vi som håller tummar och tår för dig:

Siv, Gotland

Marie Lu, Eskilstuna

Maries pappas kusin, Eskilstuna

2009-10-09 @ 11:14:56
Postat av: Carina

Hej Mormor! Har varit dålig på att hålla koll ett tag. Du hör väl av dig om du vill ha besök?!! Måste berätta att vår husbil inom kort kommer att vara till salu på Bilkompaniet. Du var ju så förtjust i den! Jag har nämligen gjort samma sak som i fjol...... Mer om det en annan gång! Kämpa på gumman! Vi är många, många som tänker på dig. Kramar!

2009-10-13 @ 08:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback