TILDE

 

Så här glad var lilla Tilde när hon kom till mormor och morfar för första gången! Hon får här inviga det nytillverkade skötbordet...sitter i samma skruvhål som det en gång satt ett annat till mamma Lina och morster Maja. Det var med andra ord rätt lätt att fixa ett för lillans och hennes föräldrars bekvämlighets skull. Med hjälp av Susannes shopping i Ullared var vi väl förberedda med både skötdyna, resesäng och en del annat som är bra att ha! Tänk va många bra att ha saker det finns...och speciellt när man blir mormor...tror jag. Det är säkert samma sak när man blir farmor men det kommer jag aldrig att få veta eftersom vi inte har någon son.

Tilde är en av få tjejer i Malmö, det har nästan bara fötts killar i det område de tillhör. Jätte konstigt att det kan bli en sådan snedfördelning. De har hittills inte träffa på någon annan jämnårig tjej utan alla är killar. Men det blir nog bra med det om de bor kvar i stan när det börjar bli dags för skolgång...det är ju några år kvar.

Jag känner mig rätt trött i kroppen efter besöket även om jag inte gjorde speciellt mycket. Men jag fick bära på gullungen och även gå med henne i bärsele något jag längtat efter lääänge!!! Det är sååå mysigt och man kommer så nära den lilla gullungen.
   

Här kommer lite mer bilder på våran gullunge!

  

Här sover hon med en av sina nya gosedjur...snuttetrasa (känner Marie "Honey" igen den? Det var den jag köpte när du och jag var i stan i somras och handlade då varsin liten sak till våra kommande barnbarn).

Nu får ni vänta tills i morgon på några fler bilder för jag får inte in fler bilder...vet inte om jag fyllt kvoten för denna gång eller om det beror på något annat men det vill sig inte. 

Bortsett från att jag mått väldigt bra av att ha Tilde, Lina och Jimmie här så har jag börjat få lite känningar av cellgiftet. Det har blivit en blåsa under foten men ännu är det okej för den sitter lite på sidan och är inte ivägen för skor eller när man går som tur är!
Sedan har jag lite mer frossa på kvällarna även om jag tycker att det blivit bättre de senaste dagarna...kanske beror på att jag varit för trött för att känna efter?!

Jag hoppas jag inte får så mycket värre fast det är nog lite si och så med detta med cellgifter... de dyker bara upp rätt som det är och utan förvarning. Det är en lömsk jäv... kan man säga som lurar runt och funderar på vad det ska bli för jävelskap denna gång! 


Fattar ni hur svårt det är att vara så långt ifrån denna lilla gullunge... 

 


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Vilken liten söt tjej, förstår verkligen att det är svårt att bo så långt ifrån varandra. Grattis till er alla!!



Kramar från Östergötland

2009-11-09 @ 22:18:43
Postat av: Marie Lu

Det är inte förutan att man kan se stoltheten hos dig, U-B! :) Vad fin hon är, lilla Tilde :)

2009-11-10 @ 05:02:33
Postat av: Birgitta

vilken gullunge. Förstår att du kommer att sakna henne, och hennes föräldrar förstås

Postat av: Pernilla

Ja, jag fattar hur svårt det måste vara att vara långt ifrån. SÅ himla söt hon ÄR!!

Hoppas jag får träffa henne nästa gång hon kommer och hoppas för din skull att det inte tar så lång tid innan de dyker upp igen.

/P

2009-11-10 @ 08:31:48
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Lisen Lundström

Här kom det en och annan tår, vilken bedårande liten varelse ni fått i familjen, söt som socker, kan tänka mej nu njutit varje sekund.

Kommer dom hem till jul också????? Som jag hoppas att Filiph kommer ner och firar jul med oss, och med alla år i kommunen så är det 1 året han är ledig julhelgen hoppas hoppas



John har fått tjänst i Stockholm och börjar 7 December hur ledsen blev man inte då, förbaskade unge, men men han har fått ett jobb som han vill ha men svårt att med glädje kunna Gratulera till hans tur, och hur orolig blir man inte ????? Polis i stockholm ingen höjdare.



Hanna hoppas jag blir kvar, men hon skall till Stockholm i helgen "hm" gud vet vad hon kommer hem med för nyheter, hon stormtrivs i alla fall i sin vikariepool på HM, men det fanns ju pooler i Stockholm också "hm"



Aldrig lugn och ro känns det som men skall inte klaga.

STOR KRAM TILL ER ALLA

Lisen

2009-11-10 @ 10:08:09
URL: http://www.chadnaskennel.se
Postat av: Marie

SÅÅ fina ni är båda två. Ser så ljuvligt ut. Hoppas verkligen för din skull att det blir snart igen.

Kram

Marie

2009-11-10 @ 13:11:44
URL: http://eirams.blogg.se/
Postat av: Karin Nylander

Vilken goding. Man blir så sugen på att klämma lite här och lite där. Vilka goa ben...Snusa i håret och gud vad avundsjuk jag är...

2009-11-10 @ 15:11:03
Postat av: Kitty

Söta lilla flickan! :) Ni ser lika lyckliga ut båda två när hon sitter i sin sele på magen :) Nära är mysigt! ;) Kram på er!

2009-11-10 @ 20:58:34
Postat av: Siv Ödlund

Så otroligt söt!!!



Kram från Siv!

2009-11-11 @ 00:35:06
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Elisabeth

Hej Ulla-Britta!!!



Emma är hemma och vi har tittat på snygga mormor och söta bäbisen. Gud så vackert!



Många kramar från oss!!!!!!!!!!!!!

2009-11-11 @ 00:37:09
Postat av: Annelie

Åååå så fin hon är. Har längtat efter att få se lite bilder på sötnosen.



Kram A

2009-11-11 @ 20:27:22
Postat av: Maja

Hon är väldigt lik Lina trots att jag är den enda i skåneland som tycker det! Jag trodde för övrigt att det var babybom med flickor här i stan! Känner tre personer som fått barn senaste tiden och alla tre är flickor!

2009-11-19 @ 09:16:54
URL: http://www.wedd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback