Virus och blommor



Hallå där! Här har vi drabbats av virus, stort och elakt. Det är inte våra kroppar som är drabbade (som tur är) utan datorn, min lilla, viktigaste... Tror den här varianten kallas Trojansk och inget har hittills hjälpt trotts att Jimmie(Linas kille) har lotsat mig runt till olika virusprogram.  Men det som är effektivast går inte att hämta hem och det är troligen någon typ av blockering emot just detta virus. Nu har han skickat en skiva och på måndag vet jag om det gått att göra något själv eller om jag måste lämna in den. Tydligen hade Hemse dataaffär varit fylld med datorer i början av veckan, man kan undra varför.


Annars så har jag haft flera mycket trevliga både oväntade och väntade besök denna vecka. Har även fått flera fina blommor, det är otroligt roligt att få. Jag blir lika glad varje gång blomaffären ringer och säger -Jag har blommor till Dig! Å, oj va trevligt svarar jag varje gång! Det låter som jag får blommor stup i ett men så ofta är det inte men jämfört med hur många gånger jag hade fått det innan jag fick min cancerdiagnos för 2 år sedan så känns det som att det är jätte
ofta! Men lika roligt varje gång!! Blommor är något som ger kraft att se på. Det går inte att välja EN sorts blommor, jag tycker alla är fina på sitt sätt. Förr var jag fullständigt tulpan tokig när våren kom men nu blandar jag gärna och det är så härligt med lite färg.



Nu MÅSTE jag lägga mig, har så ont och är SÅ TRÖTT!!!!! Skriver mer i morgon eller söndag för i morgon kommer Bf en sista gång innan de åker tillbaka upp till norrland...tråkigt! Men jag är glad att hon kommer ner och hälsar på mig. Gör hon inte det så skickar hon blomma eller något annat som kan lätta på livet. Tänk vilken tur jag har som har så härliga fina vänner!

Hoppas detta går att läsa för ögonen går i kors av trötthet.........

Kommentarer
Postat av: Marie

Härligt vackra blommor. Det behövs i detta trista väder, men förhoppningsvis blir det bättre nu.



Idag har det varit riktigt skönt ute, men det behöver bli TORRARE. Usch så smutsiga hundarna blir bara de stoppar näsan utanför dörren.

Kram Marie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback