Snöyra i stället för vår


Var tog våran härliga vår vägen??? Vi som hade fått så fina blommor i rabatterna och blåsipporna började dyka upp ute i skogen på solvarma ställen. Men när jag satt och åt frukost hörde jag på radion att de hade kraftigt snöfall i Visby...konstigt, vi hade sol och jätte fint. Skulle nog gå ut tillsammans med vovvar en stund. Men innan jag pratat klart i telefonen hade det börjat yra men jag tog kameran med mig och gick ut. Men oj vad det tog i, det var nästan snöstorm.....och vi matade fåglarna, tog lite bilder på de snöiga hundarna och sedan gick vi in för att vila.
 











Efter att hundarna legat och töat av en stund så sov vi inne i sängen ...inte alla i samma säng som tur är.


När jag öppnade dörren, eller rättare sagt försökte öppna dörren för att kunna hämta in lite mer ved så kom jag inte ut. Rolf kom hem och fick skotta sig in och jag ut. Det hade kommit ungefär 30 cm...helt otroligt och onödigt!!


Kommentarer
Postat av: linn

det har verkligen kommit helt galet mycket snö! Igår låg det bara ca 2 cm snö på marken och idag har det varit full storm här ute och nu har vi minst en halv meter och sen blåser det upp så på vissa slätten är det nästan tomt och sen är det en meter här och där. det är bäst att hålla sig inne (:

Postat av: Birgitta

Kan just undra om det snöar bara för att jag är på ön ett par dagar :( trodde vi skulle få möta våren här

2009-03-24 @ 17:32:10
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Barbro

Oj oj va snö ni fått ja verkligen onödigt! Nu vill vi har vår! Tror tusan vi har mindre snö här. Men när det väl börgar blaska hoss er går det nog fortare. Va himla kallt i natt 13 - på vissa ställen.

Idag ska här stekas vofflor med grädde och hjortronsylt, mums. Funderar vart man ska få hjortron från när inte pappa orkar ut på mossen mer? Själv är jag väldigt tveksam på att gå på mossar känslan av att skunka ner och inte komma upp är för stark.

Kram, elda så du håller värmen.

Barbro

2009-03-25 @ 15:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback