Ett bildkollage

Här får ni se ett klipp av mina födelsedagar! Jag har dragit ut på det i precis 1 vecka. Senaste firandet var i fredagskväll när grannarna kom in och överraskade med Semmeltårta modell saffran, den var supergod. Den och lite annat smått och gott hade de med sig + en härlig blomma. Nu är det bara en släktträff nästa helg och sedan tror jag det är färdigfirat....fast helt säker kan man ju inte vara! Jag är fortfarnade jättetrött, har sovit i flera omgångar idag och ändå är jag helt slut nu igen. Matlusten har kommit tillbaka bara jag vilar innan jag äter för är jag trött så blir det stopp. Det gäller att lära sig kroppen, vilket inte alltid är så lätt när den ändrar sig hela tiden -kroppen alltså.

Stella har flyttat hem och är så mysig, fast hon vill inte ligga i soffan i stora rummet....vi tänker inte tvinga henne till det för i köket går hon upp och i sängen är heller inga problem så det får räcka med det.  Kan ju vara bra med en hund mindre i soffan. Jag har varit väldigt trött sedan hemresan och jag skulle vara pigg efter några dagar tänkte jag.

Ser på Beck medan jag gör detta och hans granne är värd att vänta på ....nu har han fått "klimatallergi" och måste ha en björn...något när han är ute...i sina gula glasögon-han stod där på balkongen i pälsmössa och päls som han enligt läkaren skulle ha på sig både ute och inne....den han är helgalen. Resten är inte lika roligt i filmen, fy så mycket sjukt det finns i denna värld. Det är ju så att de flesta saker som finns med i dessa filmer är sådant som hänt i vårat land.

Nu snarkar hundarna så gott att det smittar av sig så jag tar nog och packar ihop för idag.


Kommentarer
Postat av: Barbro

Du är väldigt duktig i detta med att göra din blogg till en sida värd att läsas. Fint hopplock av bilder från kalaset önskade att jag kunde.

Kramar från Barbro

2009-03-09 @ 07:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback