Resfeber

Fy va mycket jag måste ha med mig för att kunna åka någonstans. Madrass, värmedyna, extra kuddar, piller för alla + extra dagar OM man vet  aldrig och sedan lite extra för att man får extra ont - det brukar höra till. Mycket extra, extra...blir det.


Men vi ska i alla fall komma iväg och det känns jättekul. Pernilla skulle tvätta bilen men jag tyckte det var onödigt eftersom den kommer att vara svart på en gång av fastlandets saltade vägar så jag hoppas hon inte gjort det. Vi har inget vägsalt på våra vägar utan bara lite krossgrus där det är som värst annars får vi bara köra försiktigt och det fungerar alldeles utmärkt. Därför har vi de äldsta bilarna i Sverige på gott och ont.


Nej nu ska jag packa klart och sedan hinna vila en stund. Får väl se om det blir något bloggande efter vägen, man vet aldrig.


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Tvätta bilen? Nja jag ville städa bilen.....innanför det svarta plåtskalet. Det är där det alltid är värst i min bil. Grus, kvitton, leksaker och gamla frolicrester.



Äh, nu åker vi!

Ciao

/P

Postat av: linn

Hej Ulla-britta! Vad roligt för er att åka iväg en sväng till fastlandet, hoppas att ni får det bra (: Nu skall jag skicka lite nya bilder till dig som jag har tagit på Blunder.

Ha det så bra, hoppas att vi snart kan ses igen!

Kram linn

2009-02-01 @ 16:51:32
URL: http://linnk.blogg.se/
Postat av: Kitty & Texas

Trevlig resa! =)

2009-02-01 @ 22:38:03
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: Siv Ödlund

Trevlig resa!



Kram från Siv!

2009-02-02 @ 14:33:25
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Tina

Hoppas det går bra på resan ler stort Håller tummarna!! Ser att bakgrunden har nu bytts ut ler Är det du so har fixat den eller vem??



Vi hörs av när du kommer hem och har fått lite krafter tillbaka ler



Kram och God Natt fr Tina

2009-02-03 @ 21:57:46
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback