Livet är verkligen upp och ner

Så har vi haft en likadan dag igen fast den slutade på ett trevligt sätt med Stellas CK tårta tillsammans med Carina och Rolf Löthberg.



Jag har ont, ont och ONDARE.... Fattade inte vad som hänt men så upptäckte jag att jag tagit 40mg för lite och vipps så var det betydligt bättre! Det kändes bra att det var pga detta misstag men tyvärr håller det inte så länge som jag skulle vilja. Dessutom vill min kropp bara att jag ska ligga och inte göra något...men det vill ju inte jag. Men det är bara då som jag kan hitta helt smärtfria lägen, men det är ju som sagt inget alternativ, för ännu tänker jag inte lägga mig på heltid, det får allt vänta ett tag till.


Blev lite deppig när jag pratade med min mamma och hon berättade att våran gamla frissa hade somnat för gott häromdagen. Hon fick cancer i sin mun och opererades för det i våras. Risken att det skulle spridas var väldigt liten och allt såg bra ut. MEN hon blev bara smalare och smalare...var på återbesök för ungefär 2 månader sedan och fick då veta att det spridit sig till flera organ...och nu tog det slut...så snabbt. Cancern som måste varit av en extremt aggressiv variant måste nästan ha funnits i kroppen redan när hon opererades för det kan inte vara möjligt att det bara kan komma så pang bom. Fy det är så tragiskt för alla som drabbas oavsett ålder. Men det är klart att det känns ännu värre när man läser om tjejer som fått bröstcancer i 25 års åldern och sedan är döda 2 år senare...det känns fruktansvärt orättvist.

Jag har tur även om jag har otur + min kära familj + att jag har så otroligt många kära vänner som gör livet så mycket lättare i allt det jobbiga!


Kommentarer
Postat av: Carina

Tusen tack för den goda CK tårtan och trevligt umgänge! Vi skall nog försöka få lite fler CK, Stella och jag, om det bjuds på så god tårta varje gång! Det är så trevligt att komma till er med alla hundar och allt. Lilla Sally är ju bedårande! Det är det som är det farliga med valpar, man vill ha fler och fler...

Hoppas vi inte tröttade ut dig alldeles i går. Det är nog klokt av dig att ta de tabletter du ordinerats. Har man mindre värk orkar kroppen mera.

Och du måste ju orka få fram en fin hane till Stella!

Kramisar!

2008-09-18 @ 12:37:00
Postat av: Pernilla

Håller med Carina på alla plan. Hane till Stella.....ja, det finns de som är valpsugna!

/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback