Snön den bara vräker ner



Mer ska det bli! Snö alltså! Här försöker Rolf få dem att sitta på samma ställe...och det lyckades inte något vidare. Sally förstörde hela tiden....ett hopplöst fall, hon kunde inte få nog av all snön. Tall och Eneriset blev plockat och det var därför vi for till skogen så jag var nöjd. Det var väldigt härligt att få komma ut i skogen. Det var länge sedan sist, kändes så i allafall.

Jag har mer ont idag igen efter att ryggen gick av när jag skulle sätta på Bonnie "löpbyxorna" i går kväll. Men idag har jag ändå plågat mig med lite härlig snöskottning(det var bara lite lös, lätt snö som inte vägde nästan något) som jag tycker är jättekul. Ingen kan förstå hur man kan tycka det är roligt men jag tycker det. Det är så roligt att göra fint ute med raka kanter och fina drivor...städmani...NEJ bara lite ordning, det känns skönt. Jag tyckte det var roligt under min uppväxt också, då var det lite mer snö och betydligt oftare än det händer här. Detta kommer nog att vara borta om några dagar igen, det brukar aldrig bli liggande så länge. Men det gick faktiskt bättre att gå i skogen än det gör på vägen. Har nog med mjukheten att göra. Nu ser vi Wallander filmen!

Kommentarer
Postat av: Bengan

Här är minus sju grader och vindstilla. Snön får gärna vänta till jul. Igår var det jakt på dagen och fest på kvällen. Vi gick hem!

Idag var det älgjakt igen och då smällde det. Inte jag - men det blev feststämning...

Så hem och iväg på födelsekalas igen. Jag körde hem! Själv sköt jag på mitt kalas - tidpunkten alltså. Det blir till hjul som dom säger på Volvo.

Äntligen snart måndag och ny jakt på kulor utan krut. Hälsningar från Assars husse

PS. Snödäcken är redan på!

2008-11-23 @ 22:44:23
Postat av: Tina

Så söt Bonnie ser ut, men det är synd om henne med alla bollarna av snö som sitter fast i pälsen. Så där såg Arne ut igår efter vår promenad. Han åkte in i duschen med varmt vatten fast inte skållhett, allt för att lösa bort bollarna från pälsen. Arne har nämligen en förmåga att själv städa bort bollarna genom att dra och slita i bollarna och i pälsen vilket inte matte gillar så för att behålla pälsen så blev det duschen.



Stackars Rolf då som jobbar på att hundarna skall sitta fint tillsammans, det är konst detler



Jo, vi vet alla hur fint du har där hemma, så vi förstår detta med kanter och snövallar och enris och tall, kan tänka mig hur fint det blev ler stort



Här blåser det som sjutton och snön yr och även faller till marken, alltså mera snö och som sedan blåser omkring. Just nu eldar jag i täljstenskaminen för att behålla värmen inomhus när trävirket på huset knakar av blåsten.



Vi har redan varit ut en sväng- jag och hundarna. Fåglarna ut fick också lite mat.

Hundarna och katterna har fått sitt- mat alltså inomhus.



Sköt om Er i snöyran!



Kram Tina och gänget ler

Postat av: Pernilla

Underbara Bonnie! Ser båder Marwin (halvbror) och Puma (son) i henne.

Skönt att höra att Ni tog Er hemm igen efter skogsfärden.

/P

2008-11-24 @ 14:55:22
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback