Grått igen.

Ja så var det inte mycket kvar av den härliga vita snön som gjorde allt så mycket ljusare. Ännu finns det så hundarna kan busa runt i men fortsätter det regna så är det borta senast fredag. Jag ville inte ha snö och is för att det skulle göra att jag inte vågade gå ut då men nu har jag upptäckt att det faktiskt gick bättre att gå på snö. Det ger bra fjädring...antar jag det är för jag får inte lika ont av att gå i snö än på hårda gräsmattan... Tyvärr kan jag inte påverka vädret eller det är väl en himla tur för om det inte blivit krig i världen förut så skulle det bli det då. Får väl hoppas på att det kommer tillbaka även om inte alla håller med mig.

Idag har jag putsat insidan på fönstren i stora rummet och hängt upp de röda gardinerna. Det blev väldigt varmt och ombonat med dessa mörka gardinger. Vecken fick jag inte bort i år heller så de är nog in permanentade, ska nog vara så här på den modellen. Gick det bra förra året så får det gå i år med. Nu fattas bara ljusstakar och stjärnor så är stämningen fullständig...fast vi har inte köpt glöggen men det ska vi väl hinna fixa till söndag.

Något vi måste göra i denna vecka är att beställa julskinka - en stor, SUPER Stor och färsk. Det går inte så lätt nu för tiden då vi inte har något riktigt slakteri på ön. Men det lyckades förra året så vi får hoppas det går i år med. Tänk att en sådan sak ska vara så svårt. Fläskstekar kan man beställa hur många som helst men få dem i en enda stor klump det är VÄLDIGT svårt.

Nej nu är jag så trött, har tagit en hel del extra piller idag för att kunna stryka och pusta men det var det värt. Det enda är väl att jag nu känner mig rätt trött fast det ska man väl kunna vara när klockan snart är 24.00. Rolf snarkar så gott här bredvid och nu tänker jag också göra det.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Jäklar va snö ni har haft. Här i Värmland kom det bara ett tunt lager som antagligen försvinner idag. Fixade lite med julstämningen jag med igår tar väll lite idag med imorgon är det jobb igen. Ledigheterna och jobbperioderna går så fasligt fort eller är det jag som börgar bli jäkligt långsam. Troligtvis det sista!

Kramar från Barbro, va rädd om dig!

2008-11-27 @ 08:59:51
Postat av: Siv Ödlund

Egentligen så är det väl synd att all den fina snön försvunnit. För visst är det vackert. Men efter att ha ramlat handlöst och slagit i huvudet i måndags kväll så kan jag inte låta bli att tycka att det är ganska skönt att snön (eller åtminstone isfläckarna på vägarna) är borta.



Hur gör du när du putsar fönster? Du får gärna komma hit till oss och visa hur du bär dig åt.

Annars får jag väl göra det själv på lördag när jag är ledig.



Sköt om dig!

Kram från Siv!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback