Stolt mor

Jag är en stolt mor till Maja som har en jättefin bild i Hundsport det senaste numret. Hon har fått fota Årets hund, en vacker Faraohund. Sedan fick hon även göra jobb till Ridsport...tror jag den heter. En inte så glammig tidning men hela framsidan var hennes bild på en tjej och hennes häst.


Det är en otroligt hårt bransch hon gett sig in i och speciellt när man är tjej. Det är betydligt lättare om man är kille, det beror nog mest på att det fortfarande är gamla gubbar som sitter kvar, anställer och då plockar de helst in killar...men gubbproppen släpper väl till slut. Hon klarar sig bra nu också men som mamma vill man ju ha en säker framtid för sina barn och för mig är då ett fast jobb en säkerhet men jag tror inte hon ser det på samma sätt. Hon vill nog helst ha det så här med att få göra lite av varje och få ha frihet att välja. Det var väl delvis det som gjorde att hon valde detta yrke...tror jag. Men visst är det kul att få se sina barn lyckas, det är det bästa i världen och det gör att man blir stolt.

Så har ni nu tidningen Hundsport är det bara att leta fram den vackraste bilder och där är den!! Så enkelt eller hur för det finns bara en bild som lyser av sig själv i hela tidningen...(en mors överdrift men ändå...)


Jag mår kanske lite bättre idag, fast bara lite...kanske, det är ju förmiddag ännu och dagen har knappt börjat för mig. Jag har inte riktigt lika ont som jag haft och tänker försöka vila lite extra så jag inte behöver ta så många extrapiller. Nu ska jag nog sätta mig ute en stund i solen tillsammans med vovvarna som redan solar sig, liggande ute på fällar!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Klart att man såg vilken bild det var utan att behöva läsa undertexten. Det syns ju på en gång. Hon är så himla duktig. Har ju sett bilderna i Ridsport också och kan tillägga att tidningen inte är så glammig men välläst av prenumeranterna.
/P

Postat av: kitty

Mycket fin bild!! ;) Klart du sak vara stolt! Kram kram på er!

2008-03-12 @ 09:49:06
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: Siv Ödlund

Oj, nu måste jag genast leta rätt på senaste hundsport och kolla. Har bara tittat lite slarvigt i den förut.
Vad roligt att Maja tagit sig in i fotovärlden. Självklart så ska du vara stolt över henne. Hälsa från mig och gratulera till framgångarna.

Kram från Siv!

2008-03-12 @ 16:12:23
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Karin Nylander

Du ska inte vara det minsta orolig för Maja. Hon har skinn på näsan (efter mamma eller pappa??). Jag har själv Ridsport hemma, en jättebra tidning för hästägare etc. Läses för övrigt av många hundägare, då det är en populär kombination, alltså hund-häst. Var gld och stolt istället över Maja och hennes fina bilder!!
Kram fr Karin

2008-03-13 @ 12:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback