Äta änglar...



Endast mor är vaken...tomten vet jag inte var han är. Troligen jobbar han ända in i det sista så det tar väl ännu några dagar innan jag kan säga det på riktigt. Sally har gett sig på ängeln som satt på ett fint paket jag fick idag...men den höll som tur var-bra kvalitet!  Nu är endast jag vaken och väntar på att döttrarna ska anlända. De kommer med båten som är inne mitt i natten, men i deras fall är det väl rätt okej för då kan de jobba halva dagen och kanske någon timme till. Denna gången har de bilen och kusin-Anna med sig så då slipper Rolf in för att hämta vilket han jublar över, nu kan han ligga där uppe och snarka. Det är han väl förtjänt för han var ju lite tidigare uppe än mig. Fast jag hade med svårt att sova i morse...tänkte på allt jag skulle velat göra innan tjejerna kom men som vanligt har jag för ont för att göra några större storverk...då blir det storvärk i stället.

Jag hade kaffebesök av Susanne på förmiddagen då vi gick i genom vad hon ev. skulle köpa i stan till oss. Denna supersnälla människa, vad skulle jag ta mig till utan henne! Jag är så tacksam att ha fått en sådan vän, tror inte hon förstår hur värdefull hon är både för mig och hundarna. Det som var viktgast att inhandla var ÄPPLEN...jag börjar bli rädd att Aroma äpplena ska ta slut men nu har jag 2 STORA påsar med dem och en med STORA Ingrid.Marie så nu klarar jag mig ett tag och förhoppningsvis har jag tröttnat på äpplen när de är uppätna för då är det väl slut på dessa Svenska delikatesser.

När jag hade sovit kom Pernilla och Robyn på besök, det var då ängelpaketet kom. Vi pratade och bubblade i några timmar och drack kaffet  det var så trevligt. Dessutom jobbade hon med att plocka bort dött hår på Mochas huvud och lite även på Bonnie. De såg inte lika plågade ut när det gjordes i soffan. Det gör ju inte ont men det är inte uppskattat att vara på trimbordet...förstår inte varför, de blir ju så fina. 

När jag inte orkar göra något mer fysiskt så har jag roat mig med att slå in julklappar och lacka lite. Men jag tycker inte lacken luktar lika gott som förr...de har väl tagit bort något väldoftande gift i dem...allt är på gott och ont.

Nu säger hundarna att de har kommit så då bli det stopp här för idag!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack för dom fina orden. Du vet att det är ömsesidigt. Fast du jag är inte alltid snäll, men om handla lite extra i stan gör mig till supersnäll så gör jag det så gärna.

På tal om äpplen så har jag aldrig i hela mitt liv köpt så mycket äpplen och jag tvivlar på att kassörskan sett någon göra det förut, hon tittade med stora ögon på påsarna och sen lite underligt på mig. Och inte förstår jag hur du ska kunna sätta i dig alla dessa äpplen, men det förståss du har ju några års äppelätning att ta igen. KRAM

2008-12-20 @ 10:17:41
Postat av: Tina

Tur att sådana änglar finns!!! Eller hur? ler

Härliga paket du har framför dig på bordet, så härligt med röda paket och lackning på ler



Fina ljus du har också, så stora och röda!



Så underbart skönt att du får ha tjejerna hos dig!



Kram till Er alla, Ulla-Britta, Rolf och tjejerna fast dom kanske vill kallas sig för damerna numera, det har visst något med åldern att göra ler



/Tina

Postat av: Lisen

SÅ FINT NI HAR, och vilka fina klappar.

I morgon skall vi åka till Malmö och hämta Hanna vid tåget skall bli så roligt att få rå om henne några dagar.

GOD JUL HELA FAM och hoppas ni får en fantastisk julhelg i Alva med alla ljus änglar och tomtar, hemtrevligare hus än erat finns nog inte.

MÅNGA JULEKRAMAR FRÅN OSS

Lisen Peeter och alla fyrbenta

2008-12-22 @ 21:44:16
URL: http://www.chadnaskennel.se
Postat av: Kitty

Jättefina paket! :-) Vi har varit inne i stan och gått i affärer ikväll. Tradition här i Ronneby att ha nattöppet innan julafton! Jag har inte köpt några sista minuten klappar men det blev ett par snygga jeans till mig själv :P Massa kramar!

2008-12-22 @ 23:13:39
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: Marianne Clémentz

Jag har haft datorhavari några veckor nu igen så jag har inte kunnat uppdatera mig mennu ser jag alla fina bilder m.m. Ha nu en riktigt God Jul och mys med döttrarna, man, hundar och alla andra som tittar förbi. Jättekramar till Er alla!

2008-12-23 @ 16:01:01
Postat av: Maria

Hej!

Vill bara sända en riktig God Jul-hälsning till er alla.

Frän Maria , Mira & Willma i "Grå/gröna" Eskilstuna.

2008-12-23 @ 20:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback