De ä måndagmorgon å mitt huvud...

Nej så illa är det inte, men jag är lite bakis för det blev ingen ordentlig vila i går eftermiddag som vanligt,  trodde att det kanske inte behövdes längre... Ja idag, trotts att jag sovit 9 tim i natt, så får det bli en ordentlig eftermiddagslur. Vaknade inte i morse trotts att jag satt mobilen som väckning på 08.00. Var just då mitt uppe i en leveroperation, på mig själv...

Det var någon av döttrarna (kommer inte ihåg vem)som jag själv instruerade om vad hon skulle göra. Först skulle hon sticka in en spruta och dra ut vätskan ur levern...sedan öppna buken och där såg jag levern ligga helt öppet. Den plockades ut och sedan skar vi bort en bit men sedan skulle den sys ihop och det var så svårt för det var ju ingen överdel kvar...det blev alltså för tjockt att bara dra ihop den så därför skar vi av överdelen på den del som skurits bort och sedan syddes den fast på både bak och framsida...avancerad sömnad, men snyggt blev det!

Att man kan tänka och fundera så i en dröm...allt var jättejobbigt men ändå inte läskigt, bara jobbigt. När jag vaknade efter att telefonen gjorde ett nytt ettrigt försök att väcka mig hade jag så vansinnigt ont i kroppen och värst i ryggen...hade inte tagit min "grundkortison" som skulle ha tagits några timmar tidigare och säket därav jag drömde om denna operation, pga. smärtan. Men det var så verkligt, kan fortfarnade känna hur det kändes att hålla i levern...mycket märkligt.

När jag kom ner var svärmor här och putsade fönster i köket, hon hade hållit på i typ 1½ timme med det då...ni förstår hur skitiga fönster vi har ...eller hur extemt rent det är nu ;-) För mig tar det kanske en ½ timme men då är det väl inte säket att alla flugskitar är borta men jag brukar tänka att snart kommer fler eller så börjar det regna och blåsa=då ser det skit ut igen. NU vet jag att det är RENT!! Tacksamt att få det välgjort någon gång, glasrutorna skrattar nog också...glasmassage.

För övrigt är det strålande vackert väder här, solen skiner från en klarblå himmel och här sitter jag vid datorn i stället för att vara ute...kanske ska gå en liten sväng innan jag sover. Ska skruva ihop en tevebänk också men när jag tittade på bruksanvisningen stod det ett tecken för att man skulle vara 2 personer så då får det vänta tills i kväll, något ska vi väl roa oss med då också!  

Oj nu gick solen i moln...sa jag inte klarblå...det var  nog bara en liten tuss.

Roligt om Kitty kan få träffa några andra Rindipolara där på västra sidan, kanske kan träna lite viltspår eller så ;-)
Synd att Bengan tar några brudar med sig...skulle varit trevligt med någon...några sådana också  ;-) Kul att Du, Siv också har anmält till provet så det blir några "riktiga" springrar där i år också. Kanske kommer fler, vad vet jag...hoppas kan man ju alltid.
  

Nu var det den där promenaden innan sovstunden, annars blir det för sent.

Kommentarer
Postat av: Kitty

Underbart med Rindi-hundar!! Vaddå? *angel* Tycker du de är dags att ta sig i kragen och fixa SVCh nu?!?! =P Det tycker jag också ;) Men det kommer alltid något i vägen :P Till exempel snö ;) Får väl ge det en chans till!

Tänkte vi skulle lära in lite nya freestyletrix, är det någon som har några tips på bra trix får ni gärna skriva ett mail eller skriva dem i gästboken på hemsidan!

Postat av: Siv Ödlund

Några vanliga springrar till vet jag att det kommer på provet, bl.a. Flax pappa (Keno) som startar i öppenklass.
Jesper bröt armen på hockeyträningen i går, så nu har han gips upp till axeln. Annars mår vi bra i familjen.

Kram från Siv!

2007-10-09 @ 16:36:42
URL: http://www.lillhagnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback