Äntligen!!

image53
Äntligen har tapeten ramlat upp, helt av sig själv...nästan! JAG har tapetserat, inte helt själv, Rolf instruerade men jag gjorde jobbet. Jag känner mig väldigt stolt faktiskt över att ha klart det, trotts dålig ork men är man en Karlsson/Eriksson så då jäklar klarar man allt!! ...Ja, ja mycket i allafall, allt är väl att ta i men vill ni ha en fondvägg så hör av er, nu är jag proffs..i alla fall i min egen lilla värld.

Idag kan man tydligen inte få texten som man vill den vill vara i mitt/centrerad så då får det väl bli så då?!

Jag har varit på promenad också och det gick bra så hundarna fick en längre tur idag, det gick på ren vilja att ta sig hem men det gick. Kroppen vill inte riktigt lika mycket som jag och det är svårt att acceptera ibland...alltid. Jag fick lägga mig en stund och sedan lite mat så blev det bättre igen.

Nu har texten försvunnit 3 gånger så nu ger jag upp för idag och går till sängs.
I morgon kommer Casper, Klara och Kinna så det gäller att vara laddad för hundliv ;-) litet gammalt liv! Ha en trevlig dag på Hemsestortorgdag ni som ska dit och ni andra en trevlig stund där ni befinner er!

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej, du är duktig du, jag kan inte ens tapetsera fast jag är förhållandevis frisk. Se bara till att du inte tar i för mycket ;).

Postat av: Birgitta

Men det var en snygg tapet!

2007-10-03 @ 08:33:07
Postat av: Pernilla Åhlin

Fy bubblan va avundsjuk jag blir! Fondväggen är sk..t snygg och jag vill också.....! Sitt nu ner, titta på Er ursnygga vägg och ta det lite lugn. Jag blir så orolig när jag läser hur du far och flänger. Ha en bra hunddag, klapp och pussa på dem allihop lite extra.
/P

2007-10-03 @ 09:03:59
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Lisen Lundström

jisses så fint det blir, kom gärna hit och var lite arkitekt hos oss, skulle behövas då fantasin trytat fullkomligt.
Kramen Lisen

2007-10-03 @ 13:20:11
Postat av: Susanne W

Jag som såg den i verkligheten i går kan säga att den är ännu läckrare än på bild. riktigt snyggt!! Bra jobbat.

2007-10-03 @ 13:26:06
Postat av: Kattis

Nu är jag väldigt gammaldags och kanske rent av omodern, men vad är en fondtapet? Tapet i all ära, hit och dit och mönsterpassas m.m, men fondtapet?
Skitsnyggt blev det i allafall Ulla-Britta, gisses vad Du och Rolf är duktiga!!!! Själv har jag aldrig satt upp en tapet, vi har målat och mest skall väl sägas att Tomas min sambo har gjort detta.
Det ser så underbart ut med nytt golv? och ny tapet, visst var det så:)
Jag håller med att även om du känner dig piggare stundtals så kanske du inte skall ta ut dig helt för att få bakslag, usch nu låter jag negativ och låter som om du inte får göra något alls, men jag vill att du skall njuta av alla stunder som finns och det hoppas jag du vet;) :) KRAM!
Men Du Ulla-Britta har alltid haft så bra smak på allt- stilrent, så jag håller nog med att Du skulle nog bli inredningsarkitekt, för detta kan du verkligen!!
Hoppas Du njöt av havslukten och höstlukten på din promenad, jag älskar att gå och lukta i skog och mark, för det luktar så gått och för mig som landskrabba*fniss* så blir man extra lyrisk när man känner havsluften;)
DEt finns inget mer rogivande än att ha hundarna med sig och sitta på en klippa vid havet med lite picknick, kan det bli bättre........... ja kanske hundutställning ibland........ men jaktstunderna är bra dom också:)
Sköt om ER och det är alltid lika roligt när du uppdaterar bloggen, Du är så himla duktig på detta, från en trogen läsare av din blogg;)
/KRAM

2007-10-03 @ 15:42:20
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Anna-Lena

Snyggt!! Är det bilder från en broschyr??? Såg nyss en broschyr om golv eller vad det nu var med en springer på första sidan.
Vår Lucas är också en tänkande hund som känner av hur man mår, det är nog något från den kullen efterson de är syskon.Han har nyss hämtat sig från sin borrelia och ätit sina tabletter, hoppas han inte får igen det nu. Det är skit. På tal om skit hittade Assar en skithög i skogen som han gladeligen rullade sig i!!! Gissa om jag var rasande? Dessutom skulle jag ta hem skithunden i bilen, fy fasen! Schamponering och mycket balsam behövdes verkligen!
Nä, nu ska jag äta trattkantarellsoppa.
Kram från Bengans haremsdam...

2007-10-03 @ 19:35:54
Postat av: Kitty

Ursnyggt!!! Det belv verkligen skillnad! Kul! Duktig du är som fått upp tapeterna! Jag satte mamma och pappa på att tapetsera mitt nya rum i Gbg, jag tittade och lärde noga så att jag kan någon annan gång! Det var mycket pyssel! Ska bli roligt att få se! Kramar på er!

2007-10-03 @ 23:05:10
Postat av: Eva Agåker

Vad fint det blev, jättesnygg tapet. Det är INTE lätt att tapetsera!
Många hälsningar från
Eva och Brindi

2007-10-04 @ 14:34:03
URL: http://www.signwills.com
Postat av: Marianne och Nemo

JÄttesnyggt! När flyttar du in där då? Det är ju så härligt med ett nytapetserat rum,man sover så gott. SJälva väntar vi på en badrumshantverkar som lyser med sin frånvaro sedan i våras och vi har ett badkar i vardagsrummet. jag blir tokig på karln
!

2007-10-08 @ 19:56:42
URL: http://app.block.se/trackback/ping/6591918

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback