Torsdag igen...

Herregud va fort veckorna går, det var ju fredag sist jag skev och det var ju nyss. Jag måtte sova eller något för jag hinner inte med... Hur som helst så har jag haft en lite "ond" vecka men trevlig ändå. I måndags kom Kristina hit med nybakade bullar och blommor. Tisdag var det Pernilla Å som kom med sin vovve och vi gick en skön promenad i regnet efteråt åt vi varsin stor bit av min nybakade chokladkaka med kladdig glasyr...mmm....så onyttigt och gott!

Sedan var det dags för stadsbesök och röntgen i går onsdag och då fick jag åka med Susanne som hade lust med en tur till stan. Vi gick i lite för många affärer men det var trevligt och vi såg på massor av mysigt jultingeltangel. Jag köpte ett ris med små lampor i som jag satt i en kruka i hörnet i stora rummet, inte juligt så det går att ha redan nu-lite annorlunda. Några röda blockljus, ljusmanchetter i silver och några röda som jag satt på en trearmad ljusstake och lite annat. Vi var också och fikade eller drack kaffe med goa mackor på mysiga cafet Ringduvan. Tack Susanne för en trevlig dag!
Var och pratade med dem på onkologen om mina värkande leder och det var som de sagt förut att många som äter just min sort av hormon har klagat på just detta. Står inget i fass om det men det kanske har något med vädret också att göra eftersom det var flera just nu som klagat...jag har varit lite bättre nu i veckan så det kanske blir bättre och bättre. Jag är nöjd så länge jag kan gå med hundarna och ta med fram själv här inne. I går kväll var det dåligt med det så Rolf fick hämta in rollatorn för säkerhetsskull för då kunde jag nästan inte ta mig upp. Men i morse var det okej igen och jag har kunnat gå med hundarna -så skönt i solen.

Kaffet är klart nu säger Rolf, vilket betyder att jag ska plocka fram Kristinas goda kaka som stod nybakad här i går när jag kom hem...hon är otrolig. För att hundarna skulle få sällskap efter att hon gått en ordentlig runda med dem mitt på dagen så ställde hon sig här och bakade...oj vilka människor det finns!
Jag får skriva mer en annan stund.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Nu rinner det i mungiporna. Kristinas bullar och din chokladkaka med glasyr.....mmmmmmm. Men det va i tisdags det! Svårt att tro att Kristina kan baka så god kaka som chokladkakan i tisdags, men det gör inget.....jag vill låna henne(Kristina), går det tror du? Hon kan få gå ut med min hund också, om hon vill det.....eller bara baka ;)
/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback