Fredag och kväll

Så har en vecka gått igen, otroligt vad det går fort. Idag har det inte blivit så mycket gjort...det blir det inte annars heller men idag har jag faktiskt mest haft trevligt. Plockade med tvätt...inte så trevligt men det blev tomt på gästsängen och sedan blev det besök med kaffe till -TREVLIGT-sedan en härlig promenad i nästan 1 tim - TREVLIGT- sedan fick jag en rolig tidning i lådan -TREVLIGT- och sedan skulle jag sova...det gick dåligt men jag hade ju fått en tidning från Maja så det gick bra att ligga och vila i allafall. Nu har vi ätit en supergod middag och hör nu på Marie Picasso i Idol på 4an-TREVLIGT-  Hon är så enormt duktig den tjejen, otroligt säker sångerska.

Snart börjar det en deckare och sådana missar man ju inte -Isprinsessan av Camilla Läckberg.

I morgon blir det en liten släktmiddag hos svärmor och en skogspromenad med vovvarna som är utökad med en liten Lea i en vecka framöver för matte är på resande fot. Kanske kan man få med sig kameran till skogen och ta lite bilder på hundar...kanske om huvudet är med, brukar vara dåligt med det.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Vilken trevlig dag du verkar ha haft. Här är båda kidsen sjuka och troligtvis Curre också. Annars är allt på topp. Jag och Casper ska och spåra imorgon fm. Det var ett tag sedan vi gjorde det. Det går nog bra ändå. Han har lite svårt för att markera apporterna, men jag får väl va på hugget.

Postat av: Anonym

Hoppas att du fick en trevlig helg.
Själv ägnade jag fredagskvällen åt derby mellan Sudret och Visby/Roma. För att sedan åka hem och se på Morden i midsommer (SVT 24).


Kram från Siv!

2007-11-04 @ 16:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback