Lördag & VÅR

NU ÄR DET VÅR!!! Äntligen fick jag mitt kaffe vid förrådsdörren! Skulle skjuta upp glasögonen i håret...det kändes konstigt...det tog aldrig slut... de fastnade aldrig. Får en massa bilder i huvudet på män med rakade skallar och  glasögon...och så jag;-) Men man vänjer sig snabbt.

 
image4


Nu när jag skriver har melodifestivalen avslutats och  min favorit Andreas vann inte, fast det var väl okej ändå. Ute låter det allt utom vår, det stormar och regnar!  Jag har ju bestämt att det skulle vara vår nu och att det skulle vara lika fint i morgon. Men man får ju inte alltid som man vill eller...?

Jag har fortfarande "bölghanklar" på mig...nu fick fastlänningarna något att fundera på -VAD menar hon...??  Det går nog att gissa sig till om man läst tidigare inlägg, tror jag. Rosslet i  lungan har tyvärr kommit tillbaka så jag får väl vara med om en obehaglig tömning igen är jag rädd för. Trodde vattnet som läkaren hörde hade kommit tillbaka skulle försvinna av sig självt eller hoppades i allafall. Så länge de inte hittar någon cancer där så får det gå. Men det blir allt svårare att inte tänka på det, det känns mer och mer.

För övrigt är det nog så att jag måste lära mig acceptera några timmars sömn på eftermiddagen. Sov idag med och ändå känner jag mig trött igen...inte likt mig som tillhör dem som slumrade till och så var nattsömnen fördärvad. Men så är det alltså inte längre, mycket man måste lära om. MEN det GÅR att lära gamla hundar sitta så det ska väl gå med mig med.

Hoppas Maja och Fredrik har det härligt på bröllopet de är på i Ö-vik - inte deras utan kompisar;-) De åkte med chartrad buss upp och jag förstod att det var en lång resa...Hässleholm-Ö-vik. När man har svårt att sova sittande som Maja har (dåligt anlag från mig)så blir det väälidigt långt...

Nej nu ska jag lägga mig och lyssna på min ljudbok - nattsaga säger Rolf, som när ungarna var små och skulle höra på sagoband. Så är det, sövande...man somnar så gott med värmedynor både här och där+de härliga duntofflorna...ZZz...zzzzzz....zz..........

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

He Ulla-Britta!
Hoppas att det blir många fler soliga dagar framöver, så att du kan sitta vid förrådsdörren och njuta. Själv har jag ju turen att ha ett arbete där jag kan vara ute om det är fint väder, så jag hoppas på sol idag med.

Kram från Siv!

Postat av: Mariell Dahlström

hej!
det såg härligt ut där i solen! tycker absolut att det ska bli vår så att du kan sitta där hela dagarna och bara njuta! har nu slängt kryckorna och kan även köra bil igen!! stygnen ryker på fredag.
hoppas att du har fint väder i Alva City idag, det har inte vi här i gardrungs...
Kramar

2007-03-11 @ 13:39:42
Postat av: Barbro Tryberg

Hej

Letade efter bölghanklar på nätet och hamnade på din sida. Vet du vad ordet har för bakgrund?

Mvh
barbro på formverket

2007-10-16 @ 13:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback