Fredag...långt ifrån hurtig

Nu är det kväll igen och som vanligt gick jag ut hårt i morse för att sedan dala som en gammal elefant i soffan när det närmade sig lunchtid... Det kändes så bra eller rätt okej i allafall och jag tog dammsugaren som ändå stod framme och körde av undervåningen, soffan var full med jord upptäckte jag(hundarna har börjat jobba på årets månlandskap=små gropar över hela gräsmattan)och vräkte ut fällarna vi ha liggande i dem. Sen...ja då var det slut på ALL energi och jag la av telefonen och somnade i omgångar fram till Rolf kom hem vid 16.30.

Kände mig helt konstig har sedan kvarstått i denna känslan. Läste om att det finns en speciell trötthet som drabbar oss med cancer, det kallades för något fint men kommer inte ihåg vad. Det är väl det jag känner av även om jag inte vill. Kom på mig med att bli orolig för att det gjorde ont i bröstbenet...oj, visst ja -jag har ju cancer där... ibland undrar jag om jag inte fattat någonting eller om jag möjligen är dum i huvudet. NU borde jag väl ändå förstå att jag är sjuk, men det kändes som en överraskning IGEN...men det kanske är så det fungerar. Jag vill ju inte vara sjuk och därför kanske jag försöker blund för det - inte vet jag.

Ni är så gulliga som skriver kommentarer och även ni som inte skriver, det vet jag! Man måste inte skriva så känn aldrig att -jag borde... för det måste man eller borde man inte alls om man inte vill. Det går lika bra ändå eller ett vanligt mail som många skiver.

Idag försökte MÅNGA ringa hit men jag orkade inte prata och tillslut la jag av luren...känns inte bra för NI kan ju inte veta hur jag mår-det verkar säkert jättekonstigt i mångas ögon. Som det var idag ringde det typ 18 gånger och då går det inte. Så är det inte alla dagar men ibland blir det så och då orkar jag inte. Sedan har jag stunder när jag känner att skulle jag försöka prata med någon just då så blir det bara tårar...för allt och inget. Ni får ha tålamod med mig och inte ge upp!!

Fick en lite tidning i går från Eva som har en tik från oss med namnet Brindi - hemma hos repotage...Brindi fick i allafall vara med lite på en bild -kul tycker jag:-)Pralinen tror jag tidningen hette, jättefint var det.

Ja så var det de utlovande bilderna på hon den skalliga! Pernilla är ju snäll och tycker det är okej, Kristina med, men svärmor mår bara dåligt av att se mig skallig. Man reagerar olika, kanske har det lite med olika generationer att göra och upplevelser så klart. Men jag ska försöka respektera andras åsikter så gott det går, vill ju inte att någon ska må dåligt när vi träffas. Säg gärna ifrån OM det är något som känns jobbigt för DIG - det måste inte alltid handla om mig!
Nu blir det deckare på tv, det vill jag inte missa! Visst ja bilderna...image3
Bli inte oroliga om jag inte skriver varje dag, känner att det kanske kommer att hända ibland:-)

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Paus i deckaren och jag passar på att gå in på din blogg. Jag ramlade INTE av pallen. Tycker faktiskt att du ser ganska häftig ut även om jag förstår att du hellre är frisk och med hår.

Kramar från Siv!

Postat av: Katarina.Wedholm

Hejsan Ulla-Britta!
Du känner mig och som du vet så läser jag ofta och mer än gärna din blogg även om jag inte alltid skriver, du vet ju vad du har mig;)
Får man vara oförskämd.......??????
Jag tycker du bara blir vackrare och vackrare som Demi.Moore (tror jag det stavas). Du ser mycket yngre ut och fräsch som en nyponros!!! Även om du inte alltid eller aldrig känner dig så, men för mig så ser du verkligen fräsch ut utan hår!!
Jag som har varit frisör och vet hur viktigt håret kan vara, men du är ju jättefräsch utan hår;)
Du har alltid en konst att hålla flaggan i topp, alltid så go och glad men mest av allt så är du så himla mån om andra människor. Din omtanke mot andra gör att du får och har många vänner som du förvaltar mycket väl. Det är nog därför alla *dina* vänner håller av dig så innerligt!! Vi är många som känner med dig och din familj och vi alla önskar att vi kunde ta en del av kakan för att avlasta dig för som ett resultat för allt du ger OSS- dina vänner. Mycket har skrivits i Bloggen och alla vi tillsammans vill hjälpa dig och din familj på något sätt eftersom *DU ger oss så väldigt mycket*!
Vi är nog väldigt många som tänker på dig ofta och då menar jag flera gånger per dag och det är så underbart när du skriver i denna blogg!

Vet Du Ulla-Britta att du är enastående och det finns inte många som Du!!! Du har verkligen karisma!!
Vi finns här och som sagt så vet du vad du har mig;)
Många kramar till Dig och till Rolf och barnen!
/Kattis med dom övriga

2007-03-10 @ 08:36:43
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Annelie

Jag tycker ärligt att du var jättefin! UB i en färgglad sjal runt huvudet såg riktigt sommarfräscht ut, eller vårfräscht kanske rent av...

Stora kramar från det sellgrenska hemmet

2007-03-10 @ 09:33:27
URL: http://www.sellgren.net
Postat av: Monica Smed

Du är enastående......både med och utan hår!!! Det är inte alla som kan bära upp en huvudsjal, men det kan du verkligen,riktigt snyggt ;-)
Tänk att du kan ha kvar glimten i ögat, trots allt det "onda" du får utstå, att du emellanåt inte orkar med varken dig själv, hundarna eller omgivningen, har vi full förståelse för, säkert vovarna också! Kämpa på - så mycket du bara orkar - snart blir det bättre!!!
Kramar från oss i Småland, till er alla!
En X-tra stor o. varm från Ruffe ;-)
Monica

2007-03-10 @ 09:44:47
Postat av: Eleonore Björklöf

Hej!
Läser din blogg ofta. Vill gärna veta hur du mår och förstår att det kan vara jobbigt med alla som ringer. Du är verkligen fantastisk! Jag håller helt med de övriga. Du är ju riktigt SNYGG utan hår.
Kram Eleonore

2007-03-10 @ 10:22:29
Postat av: Anna-Lena

Hej!
Du är bara helt underbar precis som du är, med eller utan hår. Du och Rolf är de mest varmhjärtade människor jag någonsin träffat! Jag läser bloggen varje dag och önskar inget mer på jorden än att du blir av med "skiten". Varje gång hundarna gör något kul säger vi "-detta skulle Ulla-Britta se". Idag har jag varit ute med Lucas och haft kul, uppletande bl a. Han tycker det är så skönt att få göra något utan Assar i hasorna... Kram!

2007-03-10 @ 16:23:24
Postat av: Pernilla Grauning

Skit snygga bilder. Johan och barnen tycker också att du är helsnygg. Sebbe blev lite tyst.....
Eftersom Johan tycker att du är snygg, så ska jag kanske också skaffa en sådan frisyr. Den ser lättskött ut. Har hittat första fästingen på Casper idag. USCH!
Kramar från oss.

2007-03-10 @ 17:36:37
Postat av: Lisen Lundström

Helloj i stugan.

jag får instämma i vad katarina skrev, du ser så ung vacker och frisk ut på bilderna, jag tycker du skall vara riktigt stolt, själv ser man sej inte gärna i spegeln fy skutton tyckte mej se en rynka till i dag jämmer och elände, skämt åsido, får man väl stå ut med, men sträck du på dej snygging, och ha inte dåligt samvete för att du inte orkar med alla varje dag som ringer,

Många Kramar och ha en skön Lördagkväll
Lisen

2007-03-10 @ 17:36:40
Postat av: Sanna Tillman

Hej!
Du ser fräsch ut U-B, både med och utan hår!! Dessutom har du "dj..ar anamma" i blicken och ser riktigt pigg ut, trots allt det tuffa och svåra du går igenom just nu!! Hoppas den värsta värken gett med sig idag och att du/ni får en skön lördagskväll. Vi laddar framför TV:n och ska se Melodifestivalen med en skål ostbågar och ett antal giriga "pricknosar" runt soffbordet:-)
Kram
Sanna

2007-03-10 @ 19:12:33
URL: http://web.comhem.se/~u56700985/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback