Fredag-bakis

Hej å hå så var det fredag igen. Bakis efter gårdagens resa till stan med röntgen, extrainsatt läkarbesök(pga huvudvärk)och sen en tur på stan i rullstol. En kluven upplevelse kan jag lugnt säga, man ser inte längre saker från ovan utan från en betydligt tråkigare nivå.  Alla borde åka runt i rullstol en dag och få känna på hur det är att vara rullstolsbunden. Gatsten....gggaaattssteeeen skulle det ha blivit på "rullstolssprpket", inte bra! Har man dessutom ont så är det ett mindre helvete att ta sig längre sträckor. I affärerna ser man inte mycket av allt som är planerat för att bra ses från oavan. Sedan kommer man till kassan och då har de kodtryckaren fastsatt oanpå  en plexiupphöjnad  så den sitter väl ungeför 30cm ovanför min näsa...tänk er själva hur den kodtryckningen ska kunna fungera...här har jag varit förut  sa Kristina och ryckte helt sonika loss den! och då såg man att det nog hände dagligen...eller  i allafall när hon är i stan;-) Man vet ju med sig själv att man tyckt att de rullstolsbundna gnäller väl mycket ibland men nu efter att man själv sitter där då förstår man hur det fungerar...eller snarare INTE fungerar.  Det enda som är positivt med rullstol är att man kan ta sig ut och slipper gå...fast det gör man ju hellre.

Idag är det lika vackert ute som de senaste dagarna - Härligt, hoppas hela helgen kan få vara så här. Ni kommer väl ihåg att anmäla hundarna till utställningen i maj, anmälan går ut på måndag. Jag har inte orkat engagera mig i det och har inte anmält någon själv. Har inte haft ork att kolla alla, hur de ser ut och hur hullet är ...det är nämligen väldigt viktigt och jag vet att denna domare vill ha hundar i toppkondition - alltså inga feta eller magra hundar! Han tillhör de petigare...men lyckas man är man desto gladare! Våran finskägda Pablo fick cert av honom i höstas och det gladde mig mycket. Vi har ju chansen sen i sommar då det är 2 dagarsutställning. Fick veta att en av pojkarna"Emil"  i sista kullen kommer hit då så då får vi försöka ha syskonträff! Kanske vi kan få hit Kattis och Tomas med ett gäng hundar också- skulle vara väldigt roligt.

Nej nu orkar jag inte sitta här längre. Vill bara visa hur bra Dora har det hos familjen Åhlin där soff och sängförbud normalt gäller för hund men....inte för Doris...image7

Ser ut att ha det rätt bra eller hur!!!

Ha nu en härlig helg med mycket luft och sol.
Vill ni ta en öl efter räffsingen på en riktig genuin engelsk pub så har det öppnat en i Visby. Nigel och Lena som har "Tyke" kör igång i kväll på gamla Lunkans -ett fik som tydligen var väldigt poppis i den "gamla" världen...före min tid alltså;-)
Monica...vad håller du på med, bryta handleden...du som har en så liten hund(en Norfokterrier)kan ju inte skylla på att han drog omkull dig men snubbla på honom för att han är så liten kanske....  Lycka till med läkningen och ta det lugnt med bollar och annat. Kram på er alla!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Det ÄR "hundarisoffanförbud" hos oss, även för Dora när JAG är hemma. Det är jag som är BASEN, som de säger i Aristocats. Men ett litet missöde hände när alla fyra tassarna helt plötsligt var på fel ställe och vi kunde inte låta bli att dokumentera det med en bild. MEN när det gäller sängen har jag inte haft hjärta att knuffa ner henne på kvällarna. Mina killar, Puma och Marwin står lite fånigt och tittar på henne med frågande ögon.......varför får inte vi? Svaret är att Puma vill ligga på min huvudkudde och Marwin breder ut sig så att jag och Kenneth inte får plats. Dora är en försynt dam som tar fotändan och det kan jag stå ut med.

Det kommer att bli tomt när Dora åker hem men jag antar att både Matte, Husse och hund längtar efter varandra.

Ha en skön helg och njut av solen.
/Pernilla Åhlin

Postat av: Siv Ödlund

Hej Ulla-Britta!
Det ser ut att bli ordentligt med anmälningar till utställningen även i år. Några Rindi-hundar också´, inte så många än. Men jag hoppas att det blir några fler i alla fall, och att du får anledning att glädja dig åt resultaten.
Det ska bli skönt att vara ledig i helgen (fast lite utställningssysslor blir det i alla fall). Sköt om dig Ulla-Britta!

Kram från Siv!

2007-03-30 @ 21:30:58
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Lisen Lundström

hoppas du har återhämtat dej från visbyresan, det behövs inte så mycket för att jag skall känna mej deckad när jag varit på besök i "storstan" många affärer måste man ju in i, det kan ju missas något, eller den där snygga tröjan som jag letat efter ja du vet.
Här är det lugnt och skönt, dottern är hos en väninna, och gubben ligger ute med Willepojken även denna helg, tänk att denna underbart snälla rottweilerpojke som nog är det snällaste som finns tar sån plats, gud så tyst det är här hemma, lugnet har lagt sej över åbrogatan 15, och jag sitter här i soffan med mopsfisarna och gulle Eroz, får du någon tid över i utställningsbestyren Ödlundskan så kan du väl komma in på en fika, Fru Jakobsson behöver väl ha lite reablitering i helgen så kan vi kanske åka och terrorisera i nästa vecka så du integlömmer bort oss.
Kramelikramen till er ALLA

Lisen

2007-03-30 @ 22:37:10
Postat av: Katarina.Wedholm

Hejsan Ulla-Britta!
Så bra att kakan smakade bra;)
Det är alltid roligt att få överraska och ge något gott:D
Jobbar hela helgen och därefter är jag ledig må-onsdag för att sedan jobba skärtordagen,långfredagen och påskafton, men sedan skall Cecilia och jag åka på *Lilla Stockholm*, men endast för att titta. Det skall bli så roligt och vi endast tjejer som åker iväg och gör något tillsammans.
Jag kommer flytta över min hemsida till en annan webhotell så min hemsidan kommer inte synas än på ett tag. Under mina lediga dagar så skall jag gå till tandläkaren, hämta vår lagade torktumlare och ögonlysa Maggan, så man vet precis hur man skall fylla dagarna;)
Dessutom så finns våra hundar,valpar och familj som man vill ägna sig åt. Också jobbar jag på min hemsida och dess flytt.

Kan tala om att jag har köpt flera pelagoner:D
Cecilia har köpt frön och blomjord för att så fram så hon kan sätta ut i rabatten och jag köpte för första gången frön för att få fram tomatplantor, men vi får se hur det går;)

Många kramar till Dig Ulla-Britta och hälsa familjen!
Kattis

2007-04-01 @ 09:33:17
URL: http://www.lordcaalveerts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback