Tulpaner!


Det är härligt att få fira ett år till! Man märker hur många vänner man har i alla hälsningar och blommor jag fått. Lite annat smått och gott har också kommit både i postlådan och personligt. Så härligt att så många kommer i håg mig för själv är jag glömskare än glömsk.

Var till läkaren på min födelsedag och fick lite information om fortsättningen med behandlingarna. Eftersom mina fötter inte såg bra ut så kan jag inte få fortsätta med cellgiftet förrän de har läkt och fått tjockare hud. Just nu är nästa steg blåsor och det vill vi inte ha sa läkaren. Så nu ska vi vänta i 14 dagar till att börja med och förhoppningsvis så kan jag då börja igen med en lägre dos. Jag ifrågasatte om det verkligen har samma effekt om man sänker och varför gör man inte tvärt om...börjar med en lägre dos och ökar i stället?? Men jag fick bara till svar att så gör man inte med denna variant!?

Hon tyckte jag såg väldigt trött ut MEN jag var inte morfintrött sa hon och tittade mig i ögonen. Sedan berättade jag om hur glömsk jag är. att jag måste sätta ringklocka på allt för att komma ihåg vad jag håller på med och en del andra jobbiga saker som jag lagt märke till mer och mer. Det gjorde att hon ville ha en snabb skallröntgen och jag ska även sättas över på en annan tablettvariant till viss del. Det skulle kunna vara gynnsamt både på trötthet och värkemässigt. Fick kallelsen till röntgen idag och det blir på tisdag. Förhoppningsvis får jag skjuts av Kristina. Hoppas, hoppas hon får vara ledig.

De ringer nu från onkologen varje dag och kollar hur jag mår. Idag sa jag att jag känner mig rumlig och lullig...och sedan ringde hon efter att jag sovit och sa att läkarna inte tyckte det var bra att jag var rumlig.... det skull jag inte vara. Tråkigt sa jag, varför får jag inte lulla runt och må gott...??  Så nu har jag fått sänka en sort lite och hoppas det räcker. Skulle jag få jätteont får jag ringa till avdelningen. även på natten så ska de hjälpa mig att dosera morfinet. Så nu hoppas jag det ska gå bra och att huvudet håller sig där det ska vara. Vill inte berätta så mycket om detta med hjärnan/huvudet här för vill inte oroa mina föräldrar i onödan. Speciellt min mamma blir väldigt orolig, förhoppningsvis är det inget och då är det helt i onödigt. Varför oroa om det är i onödan och det hoppas jag att det är!!!

Kommentarer
Postat av: Lisen

Stort Grattis i efterskott, hadde skrivit in i almanackan och allt men som vanligt hänger inte huvudet med, så känn dej för all del inte ensam om den saken.

Här i söder är det strålande sol och man vill bara vara ute, har haft besök av mellansyster och yngsta sonen 1 hel vecka så just nu känns det mycket tomt här.

Ha det gott vännen och hoppas morfindosen blir rätt nu så du får bra dagar.

Lisen

2010-03-06 @ 14:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback