Snö, snö och mer snö...

Nu får det gärna vara nog med all snö. Det har kommit ännu mer och alla upptrampade spår var borta igen så de som kan har fått trampa upp nya vägar i skogen för att komma fram. Det är väl bra för kroppar som är friska men för mig betyder det innesittande. Det lilla varv jag gjorde på tomten i går har betalat sig i en väldig smärta i rygg och ben idag. Har legat nästan hela eftermiddagen och inget av det jag tänkte göra blev av.

Vi har i allafall gjort en till fågelfröautomat av en petflaska och ett lock. Men efter det lilla jobbet var jag helt slut och stöp efter att ha knarkat upp mig ordentligt. Sedan sov jag i några timmar och väcktes av kaffe med morotskaka. Sedan låg jag några timmar till innan det var dags att hjälpa till med maten som jag hittat på och därför måste hjälpa till. Det blev gott och vi åt halvliggande i soffan...eller jag var halvliggande, Rolf fick sitta upp för den liggande varianten är inget för honom. Jag använder mitt lilla databord som matbord när det inte orkas sitta upp.

I morgon räknar jag med en bättre dag för det känns som det kommer att vara bättre i morgon. En dags vila ska väl ge något hoppas jag.

Ska nu ta min ljudbok och gå upp eller rättare sagt åka upp för att sova NATT en lång skön natt!


Kommentarer
Postat av: Marie Lu

-26 grader och snow-shoe race.

Ankeborgs-snöskor, kalle och knattarna i snöskor har väl de flesta sett? :)Trodde jag ja!! De ser ut som miniskidan gjorde fast mini, mini, mini...alltså mycket kortare :)

Inget för dig UB!!! :) och inte för mig heller för den delen!!! ;)

Vi var dit, Rättviks snow-shoe race en halvtimme...åt en korv, handlade en flaska vin på bolaget och hejade på när första kvinnliga tävlaren gick i mål...sedan frööööös vi å åkte hem :) så jag håller med dig..trött på snö och kyla... jag vill 26+++...;)

2010-02-01 @ 14:18:13
Postat av: Marie Lu

Glömde att berätta att vi nu har flyttat från "äckeltuna" till "uscha"...skyller här på barnen!! en kompis till elisabeth,pers flicka som är från Tyskland ringde och frågande med tysk-svensk brytning -är ni framme i uscha? :)) så häääärrligt! därefter har det fått heta uscha...o äckeltuna kom upp i samband med det men är inte ordligen menat :)

Har man billig humor så har man vi var nog ganska trötta då :)

Så flytten 12 januari, från 95.000 invånare till 7000 inv. har gått bra och vi bor i tllfällig möblerad turistlägenhet i Orsas slumområde ;)) i väntan på att bygget ska bli inflyttningsklart.

Må väl och var rädd om dig i halkan hoppas du har en bra dag idag/ kram Marie

2010-02-01 @ 14:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback