Depp

Bloggare...jag är ingen riktig bloggare för jag har inga ambitioner att nå si eller så många läsare. Jag skriver bara för min egen skull, lite som en dagbok...fast det blir inte varje dag, tyvärr. Har nu suttit och sett på tv om bloggare och hur elaka de är och hur mycket pengar de tjänar. Men om man ser till hur många det är som bloggar så är det inget som handlar om oss vanliga. Det handlar om en liten, liten klick som har modebloggar och "elaka"bloggar som bara jobbar på att få så många läsare som möjligt och tjänar på så vis en massa pengar. Visst skulle man vilja tjäna pengar men vem skulle vara intresserad av min och mina vänners bloggar, det är ju bara något vi skriver för oss själva och våra vänner.

Nu ska jag skriva varför jag är deppig i stället! Jag är så deppig för att jag väntar på måndagens röntgensvar... är övertygad om att det inte kommer vara något roligt svar. Det som satt på urinledaren känner jag varje gång jag går på toan...det gör liksom ont i magen eller inte ont. Det är mer en känsla av något, det ska inte kännas i magen eller hur, den ska bara finnas där! Men det kan naturligtvis vara inbillning....

Sedan har jag mer ont över allt och det är väl väntat att det ska visa sig lite här och där. Bara det inte "stormväxt" eller vad man ska säga. Vi vet att jag gått utan någon typ av "broms" i minst 2-3 mån.och vilken effekt de nya cellgiftet har vet vi inte förrän om några månader. Men om vätskan i lungan bromsas så kan vi nog utgå från att det har en liten effekt i alla fall. Så denna vecka är jag ingen roligt person att prata med, jag vill helst inte prata med någon utan ligga under en filt och tycka synd om mig själv. Men det brukar gå över så fort jag fått svaret oavsett vilket det än är. Jag mår bortsett från det mentala rätt okej...tror jag, vill inte känna efter allt för mycket. Det räcker som det är ändå just nu!

Nu börjar Hem till byn...gården, ett fantastiskt bra program...eller nej, det är nog inte rätt benämning men ett roligt tidsfördriv när man behöver vila en stund. Det innehåller det mesta och just nu är det både bröllop, barndop, bluff med hästar och en mördare som går lös...kan det bli bättre?!

Får nog ta en stund till vila och det skulle ju vara synd om jag missade några elakheter...för det handlar trotts allt mest om det....


Ett litet kort på gullungen...hon försöker säga något viktigt...men vad kan vi bara gissa ännu så länge.


min e-post adress:
[email protected]

Kommentarer
Postat av: Lina o Tilde

Tilde hälsar att du på hennes 2-månadersdag bara kommer att få glada besked! :)



Kram kram mormor!

2009-11-13 @ 10:58:00
Postat av: Barbro

Helt bedårande om man får säga så. Svårt tänka sig att denna söta flicka kommer bli en trotsig 13 årig tjej. Ett ord har jag, njut, i nuet.

All lycka till hela familjen

Kramar Barbro

2009-11-14 @ 22:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback