Dagen efter

I går hade jag en liten bjudning för närmaste släkten som finns på ön. Vi bjöd på lite lätt mat och svärmor hade bakat en av sina specialar tårtor. Ville inte ha smörgåstårta så det blev en paj i stället. Fiskhandlarens smörgåstårta är annars supergod men det kändes så fantasilöst och det var inte så länge sedan vi åt den. Rolf tyckte inte jag skulle behöva göra så mycket men jag tycker ju det är roligt. Jag förberedde det som gick och sedan sov jag i 2 timmar innan de skulle komma.  När de sedan kom kände jag mig jättestressad för att jag klarar inte att göra något samtidigt som jag pratar. Det är ett stort handikapp, något som man aldrig har behövt uppleva förut. Vi kvinnor brukar ju säga till männen att de inte kan gå och tugga tuggummi på en och samma gång. Så jag brukar nu säga att jag har omvandlats till man och jag vet vad det beror på! Det är "prostatasprutan" som jag får var 3;dje månad. Det är klart att det är den som ställt till det för mig vad skulle det annars vara?!

Men i natt sov jag fruktansvärt dålig, hade så ont och fick mardrömmar som väckte mig stup i ett. Rolf fick nog ingen vidare sömn han heller fast han säger att det bara var några gånger som han vaknade. Efter att jag tagit morgondosen av piller somnade jag och sov som en stock till klockan var över 11. Rolf hade redan ätit frukost men höll mig sällskap och när vi sitter där i köksoffan somnar jag gång på gång....helt galet, hur kan det bli så. Jag somnade och somnade, det gick inte att hålla ögonen öppna. Fixade undan lite i köket och sedan var det dags för kaffe och då börjar jag om igen att bara somna så då gick jag till sängen och sov i 2 timmar.


När jag vaknade åt jag ett äpple och sedan somnade jag IGEN. Nu har jag varit vaken i 3 timmar och börjar känna tröttheten komma krypande upp i ögonen igen. Min panna är fortfarande väldigt ömmande och det drar lite i högerögat, men jag tror det är inbillning! Det har jag i alla fall bestämt mig för att det är. Orkar inte påtala det till onkologen för då vill de nog säkert röntga mig igen och det får allt vara. Möjligen att jag ska be dem göra det när jag ska röntga resten av kroppen men vi får se om det försvinner, det gör det säkert.  


Tänk nu somnade jag IGEN!!! Hur kan man bli så trött???? Är det någon som har upplevt denna trötthet som kan berätta för mig om det. Jag känner mig konstig när det blir så här....ja, ja konstigare än vanligt menar jag så klart!

Nu har jag sovit 30 minuter igen och ska NU försöka hålla mig vaken för att se en Beckfilm på 4:an, vi får väl se hur det går.





När detta var på tv var jag vaken! Det var riktigt roligt och inget blev som man förväntade sig, men kul var det för en gångs skull. Det brukar vara ungefär klart innan det ens börjat men i år var det en blandning av allt, både låtar och röstningen. Snälla, snälla trodde jag var ett skämt först men nu tycker jag den är rätt fin faktiskt. Till dem som hade vadslagning kan jag berätta att Malene är född 1970 och fyller alltså 39 år i höst. Jag trodde hon var 43 år och någon annan 52 så jag hoppas inte hon läser detta för då blir hon kanske deppig! Jag tycker att hon är snygg oavsett ålder. Caroline "Ugglan"  "snälla, snälla, som nog är ett troll tror jag, som kommer direkt från skogen - ett riktigt naturbarn! 

Nu kom jag på att Malene ser ut som en barbie docka och vem har inte velat se ut så?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback