En rätt lugn dag

Idag har vi varit på Hemse, där vi kollade runt lite + köpte kaffebröd på Bargarns! Gott i gott gott. Vi gjorde ett studiebesök på Zoobutiken för att kolla vad de har att sälja och det var en hel del och priserna verkar vara rätt ok.
Vi funderar på att byta hundmat för de verkar inte riktigt gilla det vi har just nu. Men vi får se vad vi kan hitta. Det är så svårt att välja. Man tycker att vissa sorter är hutlöst dyra medan andra är mysko ...billiga?! Aldrig är man nöjd....
Vi har kollat upp lite på bl.a Hundköket och RoyalCanin och där går det då 1½ säck Hundköket på en säck Royal och då är Hundköket helt plötsligt inte lika billigt. Det gäller att kunna räkna ut dagsförbrukningen och det är inte enkelt.
Vi får väl se vad det blir till slut.

Sedan har vi åkt runt på några snabbesök hos lite folk denna dag och jag glömde telefonen hemma så det har varit väldigt tyst....jag som alltid har den med mig. Men i kväll såg vi hur många det var som försökt att få tag på oss. Vi får kolla upp det i morgon eller om de ringer tillbaka.

Jag är onormalt trött, sitter och somnar med temuggen i handen när vi äter frukost och sedan sov jag i 2 timmar och hade nog sovit ett tag till om ingen väckt mig.

I morgon är det lasarettet igen för att få styrkedroppet för skelettet. Ska be dem lyssna på min lunga också om det finns tid till det. Det känns inte riktigt bra ännu och det är konstig tycker jag.

Nu är det i alla fall dags att sova på riktigt = nattsömnen!

Kommentarer
Postat av: Tina

Klokt val att glömma mobilen hemma :)) Ja att du kan verkligen få koppla av totalt, men döttrarna kanske vill nå dig och då behövs mobilen;)



Så trevligt med fika och fikabröd :D Mums!!!



Mycket bra att du frågar på lasarettet om att dom får lyssna på lungan!! Det är viktigt!



Detta med foder är ett gissel:( Vi har provat oss eftersom Hill's höjde så man storknade!! Det finns flera som har Hill's som har gått över till annat eftersom dom tar så faslilgt mycket betalt!! Nu har vi hittat ett bra foder som vi är nöjda med!



Kram och sköt om dig, hälsa Rolf!

Tina

Postat av: Barbro

Jag använder Precept tycker det funkar bra dyrt, men vi har bara en hund. Finns i olika mager mellan och fet. Jag kör fet därför att jag har en magerlagd hund med ös i. Våran hund fungerar bra i maggen hela tiden. En kaffekopp på morgonen en kaffekopp på kvällen behövs ingen stor mängd heller.

Att vara onåbar kan vara ganska skönt ibland. Förstår att dina närmsta kan bli bekymrade om du inte nås. Här är det mäst mamma som ringer och kollar så allt flyter.

Hoppas allt gick bra på sjukhuset!

Kramar från Barbro

2009-08-04 @ 10:03:09
Postat av: linn

hoppas att det gick bra på lasarettet, ta hand om er. hälsa alla där hemma!

2009-08-04 @ 20:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback