Julen försvinner...

Lika tråkigt varje år, det ska bort...



hela den härliga julen. Har börjat lite idag men ska ta det stora som julgranen, ljusstakar och annat i morgon. Vi njuter av den vackra granen en kväll till. Blir lite deppig när jag plockar i hop allt för tankarna far i väg till hur det kan tänkas vara om ett år. Det har väl alltid varit så att man funderat på om och hur det kommer att vara nästa jul men nu känns det extra mycket. Allt känns så ovisst, ingen vet vad som händer med min dåliga kropp. En sak vet vi väl och det är att det inte kommer att vara bättre. Men vi får hoppas att det är rätt så oförändrat...hoppas, hoppas!



En annan sak som är sorglig är att asken är tom! Den är helt slut...har njutit av en bit då och då men nu får jag nöja mig med en vanlig enkel kaka! Tack Susanne, det har varit väldigt gott och asken sparar jag - "handmade" som den är!

Lina har fått ryggskott och jag rekommenderar värme till hennes värkande rygg. Det finns inget bättre än värme som smärtlindring när det värker någonstanns. Jag är så tacksam för värmetäcket jag fick av famlijen Åhlin i julklapp, det är kanon! Fattar inte varför jag inte köpt ett tidigare, har bara haft små värmedynor som jag lagt på vissa utvalda ställen men nu har jag den stora och sover gott med värme på hela kroppen + att jag kan ta en liten och lägga på en värkande arm eller ben...bara att välja. Så snåla inte mot er själva om ni får problem med värk i kroppen-köp ett värmetäcke och ligg på det! Vet inte om det finns olika men detta är perfekt för mig, mjukt och bra. Tack Pernilla!!

Fick sms om att jag kunde få hämta mina glasögon idag men jag orkade tyvärr inte. Fast jag är så nyfiken på vad det är jag har beställt....glömmer ju bort att så snabbt. Vi väntar till i veckan och hoppas att Susannes också är klara då. Jag är så vansinnigt trött, har sovit flera gånger i korta eller längre stunder. Förstår inte varför, det måste vara julen som tagit så hårt  men varför...känns konstigt om man kan bli så trött av ingenting. Skit samma det är endel julen eller värken(som nog är mest trolig anledning) som gör det eller så är det så att det är allt tillsammans som gjort mig till "sömnsjuk" - träligt är det i allafall!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vi får fixa påfyllnad när vi är i stan ;-)

Kram

2009-01-10 @ 19:50:20
Postat av: Pernilla Å

Tänk att värme kan göra så mycket. Jag säger bara som det gamla talesättet, "slit det med hälsan" och det är precis det du ska göra.

/P

Postat av: Tina

Så härligt med värmetäcke ler

Denna goda godiset som du fick av Susanne, måste ha varit ljuvlig eftersom asken är tom skratt



Detta med att plocka ner sakerna från julen är aldrig roligt och jag som älskar julgranen med belysning och ljusstakarna som lyser så fint i fönstren. Nä jag njuter av min belysning så väl inne som i fönstren och jag håller mig till slutet av januari, då jag måste ta bort julsakerna, fast det bär emot.



Kram Tina

2009-01-11 @ 18:45:45
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback