Tisdag...är det idag?!



Är det fet-tisdag idag?! Ja det är det nog och jag har ingen bulle men har ätit några redan så jag överlever nog utan. Jag har så mycket annat som glädjer mig idag så vad spelar en bulle mer eller mindre för roll. Fast jag kanske kan få Rolf att köpa ett par stycken när han ändå måste till Apoteket och hämta piller  till mig....ja jag ska nog försöka!

Idag har varit en riktig vintersoldag! Vi = jag och hundarna satt utanför köksdörren, njöt med kaffemuggen och telefonen. Tänk va solen kan vara skön, tror det är mest njutbart så här års för det känns så nytt på något vis. Man är inte så bortskämd nu som man kommer att vara längre fram när sommarsolen brännt bort allt gräs och näsan lätt blir röd osv....
 
Sova gick väl så där idag men jag kan inte koppla av som när jag vet att Susanne kommer och tar ut dem. Jag vet att de bara ligger och väntar på att de ska höra att hon kommer. Men det är snart onsdag och DÅ är hon förhoppningvis tillbaka och kan ta dem med sig igen. Men det är lurigt att köra ut i skogen nu med bilen där de inte plogat. Det är så moddigt och man kör väldigt lätt fast när man inte har 4 hjulsdrift. Det borde alla bilar ha och våra har ju dessutom bakhjulsdrivt och det är ju skit när det är moddigt eller snöingt. Det vill till att man har bra kvalitet på däcken annars sitter man fast i minsta lilla snö.

I morgon kommer min sjukgymnast och ska ge mig lite massage. Sedan ska jag väl börja packa till mig och hundarna.

Nej nu ska jag försöka hitta på något att äta till Rolf kommer hem. Tänk att det ska vara så svårt och tråkigt när det finns så mycket man kan göra. Men hitta på mat när man själv inte är sugen det är väldigt svårt. Har faktiskt ätit ok i går kväll och även idag så jag kanske kan ha aptit när vi åker till Malmö, det skulle vara väldigt roligt.

Kommentarer
Postat av: Tina

Så skönt för dig att sitta ute i solen vid husknuten och bara njuta!!! Härligt!!



Får man se någon bild på hur rödfärgad hon är i håret? Och vad skall hon hitta på när hon fyller 17 eller vad det 25år??? ler

Blir det tajts och kortärmad tröja med högklackat, för så var det väl på 70talet med stora frisyrer??

Eller har jag blandat ihop årtalen nu igen skratt



Kram Tina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback